Felszolgálót, sommeliert keres a Bock Óbor Étterem

Megjelent:2018. szeptember 10.

A Bock Óbor Étterem bővülő csapatába várja új felszolgáló/sommelier kollégáit!

Felszolgálót keres a Bock Hotel Ermitage

Amennyiben szeretnél jó munkakörnyezetben, egy országosan elismert borászat és étterem csapatában dolgozni, van gyakorlatod a vendéglátásban és szereted is csinálni, szereted a kiváló ételeket és borokat, valamint egy kiemelten jó hangulatú közösség tagja is szívesen lennél, jelentkezz felszolgálónak/ sommelier-nek a Bock Pince felett üzemelő Bock Óbor Étterembe.

A felszolgáló/sommelier FELADATAI:

Vendéglátás

Felszolgálót keres a Bock Hotel Ermitage

  • Részt vesz az Étterembe érkező vendégek fogadásában, igények felmérésében.
  • Részt vesz a vendégek szobákba kísérésében, a gépjárművek parkoltatásában.
  • Ellátja a Szálloda vendégeinek elhelyezését, kényelmük biztosítását, esetleges éttermi rendeléseik felvételét és továbbítását.
  • Gondoskodik a Bock Borkóstoló és Terasz illetve a Gourmet étterem látogatóinak teljes körű, magas színvonalú kiszolgálásáról (leültetés, rendelés felvétele, felszolgálás, szerviz).
  • Köteles napi szinten tájékozódni az aktuális konyhai kínálatról.
  • Felelős a kenyeres rendbetételéért és a kenyér lehámozásáért.
  • Elvégzi a Szálloda vendégeinek étteremben és pincelátogatáson történő kiszolgálását.

Adminisztráció

  • Felel a felelősségi körébe rendelt, az éttermekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátásáért: napi zárások (kassza);
  • Egyeztet a szálloda vezetőségével/recepcióval a szállóvendégek vendéglátásával kapcsolatos tevékenységekről (borbemutató, pincelátogatás, területlátogatás stb.).
  • Felelős a göngyöleg kezeléséért és a kiskereskedelmi raktár rendben tartásáért.
  • Támogatja a szobahitelek adminisztrációját és a számlázás folyamatát.

Borbemutatók, borrendezvények, arculat- és brandépítés

Bock hordós borkóstoló

  • Támogatja a borkóstolók, borrendezvények megszervezését, kivitelezését, segíti a kitelepüléseket.
  • Támogatja a Fősommelier munkáját pincelátogatások, területlátogatások alkalmával vagy/és pincelátogatásokat tart.
  • Támogatja/végzi a Bock borkészítési gyakorlatának és termékeinek professzionális ismertetését és bemutatását.
  • Amennyiben azt az Étteremvezető felelősségi körébe rendeli, bemutatja Bock Pincészet termékeit a szakmai és civil közönségnek, továbbá hirdeti a Bock termékek kiválóságát és magas színvonalát.
  • A menü- és borsorok kialakításában támogatja az Étteremvezető munkáját.

Kiskereskedelem támogatása

Részt vesz a Bock Borkóstoló és Terasz, a Gourmet étterem látogatói illetve a Szálloda vendégei borvásárlási igényének kiszolgálásában.

ELVÁRÁSOK

  • Középfokú iskolai végzettség
  • Felhasználói szintű informatikai ismeret
  • Igényes munkavégzés,
  • Nyitottság az újdonságok irányába,
  • Munkavégzés váltott műszakokban,
  • Dinamikus, barátságos személyiség,
  • Vendég- és minőség orientáltság,
  • Német vagy angol nyelv ismerete társalgási szinten
  • Tiszta, ápolt megjelenés

ELŐNYÖK

  • B kategóriás jogosítvány
  • Tapasztalat hasonló munkakörben
  • Sommelier végzettség
  • Szakmai nyelvismeret német és/vagy angol nyelven

AMIT NYÚJTUNK

  • Igényes munkakörnyezet
  • Munkaruha biztosítása
  • Munkába járás vagy szállás támogatása
  • Képzési támogatás lehetősége
  • Versenyképes fizetés tapasztalat és kvalitásoknak megfelelően, egyéni megállapodás szerint.

A fényképpel ellátott önéletrajzokat az allas@bock.hu e-mail címre várjuk 2018. szeptember 21-ig.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: