Rendhagyó hordós kóstolóra invitáljuk vendégeinket a Hotelünk alatt elterülő pincerendszerünkbe, a Villányi Borzsongás keretein belül.
Éttermünk fősommelier-je, Tamás Róbert által vezetett pincetúra során négy prémium bor kerül a pohárba, mely mellé házi kékszőlőmaglisztes lepényt, welcome drinkként pedig egy pohár Fanni gyöngyözőbort kínálunk.
Az extra pincetúra jegyvásárláshoz kötött.
Május 3-án, szombaton 15:00 órakor várjuk vendégeinket a különleges kóstolóra.
A program részvételi díja: 9.900 Ft

Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Amennyiben a program után szeretnének vacsorázni a Bock Óbor Étteremben, szükséges az asztalfoglalás.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
A Villányi borvidéken 2025. január 18-án megrendezésre kerülő Hordós Vince rendezvény keretein belül a Bock Pincében is kiváló programokkal várjuk vendégeinket.
Szombaton délelőtt élményekben és borokban gazdag Vince napi programmal készülünk.
A délelőtt folyamán ellátogatunk a Jammertál dűlőbe, ahol Vince napi vesszőszentelésen veszünk részt. Ezt követően a Bock Óbor Étteremben falatkákkal várjuk a vendégeket és egy pincesétával egybekötött hordós kóstolóra, ahol négy tételt lesz lehetőség megkóstolni. Végül ebéddel és borsorral látjuk vendégül az éhes „borvidéki vándorokat”.
Program:
10:00 – Találkozó
10:15 – Közös séta a Jammertal dűlőben lévő családi pincéhez
10:30 – Vesszőszentelés Darnai Ágostonnal és két óbor kóstolása
12:00 – Pincetúra, 4 hordós tétel kóstolásával, falatkával
13:00 – Ebéd
Ebéd menü:
Aperitif: Fanni gyöngyözőbor
Előétel: Lencsekrémleves füstölt sonkachipssel & Rosé Cuvée
Főétel: Véreshurkával töltött mangalicaszűz fűszeres malacfül salátával, petrezselymes burgonyával & Royal Cuvée
Desszert: Narancsos tiramisu & Bock Late Harvest
Ár: 19 900 Ft/fő
Jegyvásárlás kizárólag online lehetséges, bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással.
Lemondási feltételek:
A rendezvényt megelőző 14 napig ingyenesen lemondható, a teljes összeg visszatérítésre kerül.
A rendezvényt megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. A rendezvény napján lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.
Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.” Az idén visszatér a „NAGY” Szent Márton Napi Újborünnep!
A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 20. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.
A koncertek a Bock Udvaron kültéri, fűtött sátorban kerülnek megrendezésre, és a Pince is nyitva áll a vendégek számára egész este.
Programterv: november 9. (szombat)
A Bock Pince kapui november 9-én este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról Deák Bill Gyula, Gubik Petra, Herczog Ricsi, valamint a Happiness Duó gondoskodik.
Programok:
- 16:45: Kapunyitás
- Happiness Duó
- Bock József köszöntője, majd Újbor Szentelés
- Játék Szakál Miklóssal
- Prémium borkóstoló a Körpincében Herczog Ricsivel
- Gubik Petra
- Tombola
- Deák Bill Gyula
Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!
A 2021-es XVII. Szent Márton Napi Újborünnep összefoglalója:
Fontos tudnivalók!
- A részletes programtervről és az ételkínálatról később adunk tájékoztatást.
- A rendezvény zártkörű állófogadás, asztalfoglalásra nincs lehetőség.
- A hideg ételeket 17.00-tól, a meleg ételeket 19.00-tól svédasztalon tálaljuk. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ételek tálalása 22.00-ig tart.
- A koncertek a Bock Udvaron kültéri, fűtött sátorban kerülnek megrendezésre, de az Óbor Étterem termei is látogathatóak lesznek, ahol korlátozott számban asztalhoz is ülhetnek vendégeink.
Dátum: 2024. november 9.
Kapunyitás: 16:45
A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével).
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A rendezvény főtámogatója:
A rendezvény támogatója:
Bock József és Bock Valér borait párba állítjuk és a borpárbaj mellé Hadnagy Attila executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreál a vendégek számára.
A nagy érdeklődésre való tekintettek május 9-én 18:00 órakor az Apa-fia borpárbaj és gourmet vacsora második felvonása kerül megrendezésre az Óbor Étteremben.
Az este során a párban álló borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem.
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő -Fanni gyöngyöző bor
Vendégváró:
Füstölt kacsamell szőlőmagolajos tavaszi salátával
Chardonnay & Chardonnay Barrique
I. Hideg Előétel
Lazacgravlax kapros ricottával
Rosé Cuvée & Amphora Rosé
II. Meleg Előétel
Bárány ravioli parmezános hollandival
Kadarka & BV Kadarka
I. Főétel
Iberico császár steak, cukorborsófőzelék
Syrah & Syrah Extreme
II. Főétel
Dámszarvas hátszín sült káposztával, konfitált zöldségekkel
Franc Ördögárok Selection & Franc Essencia
Desszert
Belga csokoládé áfonyával
Capella & Libra
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. Amennyiben ételérzékenységgel rendelkeznek, legyenek kedvesek még jegyvásárlás előtt a rendezveny@bock.hu e-mail címen jelezni és igyekszünk megfelelő alternatívát találni.
Vegetáriánus és vegán étkezésre azonban a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség.
Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Bock József és Bock Valér borait párba állítjuk és a borpárbaj mellé Hadnagy Attila executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreál a vendégek számára.
A Gourmet vacsora április 25-én 18:00 órakor kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon apa és fia is mesél majd a borokról.
Az este során a párban álló borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem.
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő -Fanni gyöngyöző bor
Vendégváró:
Füstölt kacsamell szőlőmagolajos tavaszi salátával
Chardonnay & Chardonnay Barrique
I. Hideg Előétel
Lazacgravlax kapros ricottával
Rosé Cuvée & Amphora Rosé
II. Meleg Előétel
Bárány ravioli parmezános hollandival
Kadarka & BV Kadarka
I. Főétel
Iberico császár steak, cukorborsófőzelék
Syrah & Syrah Extreme
II. Főétel
Dámszarvas hátszín sült káposztával, konfitált zöldségekkel
Franc Ördögárok Selection & Franc Essencia
Desszert
Belga csokoládé áfonyával
Capella & Libra
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. Amennyiben ételérzékenységgel rendelkeznek, legyenek kedvesek még jegyvásárlás előtt a rendezveny@bock.hu e-mail címen jelezni és igyekszünk megfelelő alternatívát találni.
Vegetáriánus és vegán étkezésre azonban a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség.
Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Rendhagyó hordós kóstolóra invitáljuk vendégeinket a Hotelünk alatt elterülő pincerendszerünkbe, a Villányi Borzsongás keretein belül.
Éttermünk fősommelier-je, Tamás Róbert által vezetett pincetúra során négy prémium bor kerül a pohárba, mely mellé házi kékszőlőmaglisztes lepényt, welcome drinkként pedig egy pohár Fanni gyöngyözőbort kínálunk.
Az extra pincetúra jegyvásárláshoz kötött.
Május 4-én, szombaton 15:00 órakor várjuk vendégeinket a különleges kóstolóra.
A program részvételi díja: 9.900 Ft

Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Amennyiben a program után szeretnének vacsorázni a Bock Óbor Étteremben, szükséges az asztalfoglalás.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
A Villányi borvidéken 2024. január 20-án megrendezésre kerülő Dűlőjáró Vince rendezvény keretein belül a Bock Pincében is kiváló programokkal várjuk vendégeinket.
Szombaton délelőtt élményekben és borokban gazdag Vince napi programmal készülünk.
A délelőtt folyamán ellátogatunk a Jammertál dűlőbe, ahol Vince napi vesszőszentelésen veszünk részt, majd ebéddel és borsorral látjuk vendégül az éhes „borvidéki vándorokat” a Bock Óbor Étteremben. Ebédet követően pedig pincetúrával zárul a program, ahol négy hordós tételt is lehetőség lesz megkóstolni, amik mellé falatkákat is biztosítunk.

Vince nap a Bock Pincében
Program:
10:00 – Találkozó
10:15 – Közös séta a Jammertal dűlőben lévő családi pincéhez
10:30 – Vesszőszentelés Darnai Ágostonnal és két óbor kóstolása
12:00 – Ebéd
13:00 – Pincetúra, 4 hordós tétel kóstolásával
Ebéd menü:
Aperitif: Fanni gyöngyözőbor
Előétel: Savanyú káposztaleves húsgombóccal & Primőr Rosé Cuvée
Főétel: Konfitált malaccsászár sertésszűzzel, hagymás törtburgonyával, pezsgős pároltkáposztával & Bock 70
Desszert: Mandulás almatorta & Göntéri édes hárslevelű
Ár: 19 900 Ft/fő
Jegyvásárlás kizárólag online lehetséges, bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással.
Lemondási feltételek:
A rendezvényt megelőző 14 napig ingyenesen lemondható, a teljes összeg visszatérítésre kerül.
A rendezvényt megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. A rendezvény napján lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.
Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
2023. december 2-án a Bock Körpincében Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő adventi koncertet ad.
Szeretettel várjuk a zene szerelmeseit a Bock Körpincében megrendezésre kerülő adventi Miklósa Erika koncert-estre.
Miklósa Erika adventi koncert-estje
Az este során a művésznő kivételesen gyönyörű hangjával kápráztatja el a hallgatóságot. A 17.00-kor kezdődő koncertet egy különleges és bőséges svédasztalos vacsora követ a Bock Óbor étterem csapatának prezentálásában.
Vacsora est – Menü
Előétel | Lazac tatár, marinált cékla, tormahab |
Leves | Almás-fahéjas sütőtökkrémleves |
Főétel | Kapros töltöttkáposzta harcsából
Kemencében sült ropogós kacsacomb Vörösboros marha lábszár Syrah mártással |
Köret | Vörösboros pároltkáposzta
Burgonyafánk Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel |
Desszert | Narancsos belga csokoládészelet |
Vacsora mellé fogyasztható borok | Bock Fanni gyöngyözőbor
Bock Hárslevelű Bock Rosé Cuvée Bock Ermitage Bock Royal Cuvée |
A büfévacsora: 18:00 és 21:00 között fogyasztható.
Koncert
A koncert kezdete: 17.00
Maximális férőhely: 100 fő
A vacsorát követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.
Szálláscsomagok
Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagjainkat!
Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
Információ, jegyvásárlás
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu