Menü
0

A Bock Kékszőlőmag termékek elérhetőek immár a Müller 14 frekventált üzletében országszerte.
Szőlőmag termékek Müller szombat

Ráadásul 2019.06.15-én, a Müller Szombat alkalmából 15% kedvezménnyel is hozzájuthatnak a Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményhez, Bock Kékszőlőmag és -bogyóhéj Tablettához és Bock Kékszőlőmag Olajhoz is a lent felsorolt Müllerekben.

A glutén- és laktózmentes, illetve vegán étrendekbe is beilleszthető Bock Kékszőlőmag Mikroőrlemény a konyhában is sokoldalúan felhasználható – évszaktól függetlenül, de egyszerű étrend kiegészítőként is szedhető magas antioxidáns kapacitása miatt. A mikroőrlemény beltartalmi értéke hő hatására sem csökken jelentősen, így palacsinta-, gofri-, sütemény- és kenyérsütéshez is kiváló, de érdemes gyümölcsléhez, tejtermékekhez, desszertkrémekhez vagy müzlihez is keverni. Ideális smoothie-k ízesítéséhez is.

Bock Szőlőmag Tabletta

Akik csupán magas antioxidáns tartalma miatt szednék a Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményt, azoknak több éves kutatómunkával egy praktikus, egyszerűen fogyasztható étrend-kiegészítő Bock Kékszőlőmag és -bogyóhéj tablettát fejlesztettünk ki. Mindössze napi 2X1 tabletta már tartalmazza a szakirányú kutatások alapján a felnőttek számára ajánlott, napi optimális hatóanyag mennyiséget.

A hideg sajtolású Bock Kékszőlőmag Olaj az őrleményhez hasonlóan rendkívül gazdag bioaktív komponensekben és polifenolokban, így eredményesen járulhat hozzá egészségünk megőrzéséhez: kívül-belül. A semleges illatú olaj önmagában, arcápolókba keverve vagy vizes bőrbe masszírozva a leghatékonyabb: a bőr lágyabbá válhat, kisimulhatnak a felszínes ráncok, a viszketés megszűnhet. Fejbőrbe dörzsölve, pakolásként használva vitalizálja a hajhagymákat. A mikroőrlemény mellett a szőlőmagolajat is használhatjuk egészséges fogások elkészítéséhez. Kellemes íze valódi gasztronómiai élménnyé varázsolja a salátákat és a hidegkonyhai ételeket!

A Müller Szombaton (2019.06.15.) minden Müller üzletben kapott, illetve az alábbi linken letölthető kedvezménykuponnal tudják igénybe venni a 15%-os kedvezményt:
https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/

A 2019.06.15-i Müller Szombatra vonatkozó kedvezmény kupon beváltásának részleteit a kuponon találja.

Keresse termékeinket az alábbi Müller üzletekben:

Város/üzlet Cím
Budakeszi 2092-Budakeszi, Bianka utca 1.
Budapest Árkád 1106-Budapest, Kerepesi út 61.
Budapest Europeum 1085-Budapest, József krt. 5.
Budapest MOM 1123-Budapest, Alkotás utca 53.
Debrecen 4031-Debrecen, Kishatár út 1.
Gödöllő 2100-Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 2.
Győr 9012-Győr, Malomszéki út 9.
Keszthely 8360-Keszthely, Murvás u. 2.
Miskolc Pesti Út 3516-Miskolc, Pesti út 19.
Pécs 7632-Pécs, Siklósi út 68/a.
Sopron 9400-Sopron, Ipar krt. 31.
Szolnok 5000-Szolnok, Felső Szandai rét 3.
Szombathely Viktória U. (Szombathely Center) 9700-Szombathely Viktória utca 12.
Zalaegerszeg 8900-Zalaegerszeg, Átkötő út 2.

További információk a Bock Kékszőlőmag termékekről: szolomag.bock.hu

 

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: