Március 7-én és 8-án két borvacsorán is részt vesznek boraink Budapest közvetlen környezetében.
Barcelona Tapas BarGourmet Evening
Időpont: 2013.03.07.
Helyszín: Barcelona Tapas Bar, Szentendre, Szerb utca 2.
Asztalfoglaláshoz kattintson ide »
Menü- és borsor
- Toscan pirítós madársalátával, Bock Roséval.
- Káposztás murgyé, házi kecskesajt moussal, fügelekvárral, Bock Hárslevelűvel.
- Sertésszűz meleg céklasalátával rozamringos burgonyatortával, Bock Ermitage-al.
- Konfitált marha pofa árpagyöngy rizottóval, paraj szósszal, Bock Cabernet Franc-al.
- Hátszín szeletek kakukkfües körte kompóttal, sült cukkinivel, Bock Royallal.
- Főbor: Bock Cuvée.
- Desszert: Máklepény citrushabbal.
Bock Borvacsora a Sarokház Étteremben
Időpont: 2013.03.08.
Helyszín: Sarokház Étterem, Ócsa, Bajcsy Zsilinszky 88.
Asztalfoglaláshoz kattintson ide »
Menü- és borsor
- Hideg előétel: Házi készítésű sajtkrémek, friss rozskenyérre tálalva, Bock Olaszrizlinggel.
- Leves: Rozmaringos bárányraguleves tavaszi zöldségekkel, Bock Rozéval.
- Meleg előétel: Rostonsült kacsamellcitrusos körteraguval, céklapürével, Bock Kékfrankossal.
- Főétel: Konfitált vaddisznócomb borokés, gines mártással, vajon párolt zsenge zöldségekkel, Bock Cabernet Franc-szal.
- Főétel: Érelt hátszínsteak burgonya krutonra tálalva, vörösbormártással, gyöngybabpürével, Bock Cabernet Sauvigonnal.
- Desszert: Fekete erdő bon-bon, meggyzselével, Bock cuvée Barrique-vel.