Máricusi borvacsorák Bock borokkal

Megjelent:2013. február 25.

Március 7-én és 8-án két borvacsorán is részt vesznek boraink Budapest közvetlen környezetében.

Barcelona Tapas BarGourmet Evening

Időpont: 2013.03.07.
Helyszín: Barcelona Tapas Bar, Szentendre, Szerb utca 2.
Asztalfoglaláshoz kattintson ide »

Menü- és borsor

  • Toscan pirítós madársalátával, Bock Roséval.
  • Káposztás murgyé, házi kecskesajt moussal, fügelekvárral, Bock Hárslevelűvel.
  • Sertésszűz meleg céklasalátával rozamringos burgonyatortával, Bock Ermitage-al.
  • Konfitált marha pofa árpagyöngy rizottóval, paraj szósszal, Bock Cabernet Franc-al.
  • Hátszín szeletek kakukkfües körte kompóttal, sült cukkinivel, Bock Royallal.
  • Főbor: Bock Cuvée.
  • Desszert: Máklepény citrushabbal.

Bock Borvacsora a Sarokház Étteremben

Időpont: 2013.03.08.
Helyszín: Sarokház Étterem, Ócsa, Bajcsy Zsilinszky 88.
Asztalfoglaláshoz kattintson ide »

Menü- és borsor

  • Hideg előétel: Házi készítésű sajtkrémek, friss rozskenyérre tálalva, Bock Olaszrizlinggel.
  • Leves: Rozmaringos bárányraguleves tavaszi zöldségekkel, Bock Rozéval.
  • Meleg előétel: Rostonsült kacsamellcitrusos körteraguval, céklapürével, Bock Kékfrankossal.
  • Főétel: Konfitált vaddisznócomb borokés, gines mártással, vajon párolt zsenge zöldségekkel, Bock Cabernet Franc-szal.
  • Főétel: Érelt hátszínsteak burgonya krutonra tálalva, vörösbormártással, gyöngybabpürével, Bock Cabernet Sauvigonnal.
  • Desszert: Fekete erdő bon-bon, meggyzselével, Bock cuvée Barrique-vel.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: