Menü
0

Készítsen otthon is finomságokat a Bock Kékszőlőmag termékekkel.

Kékszőlőmag receptek

Kékszőlőmag termékeink nem csak az egészségünkre vannak kitűnő hatással hanem remek alapanyagként is funkcionálnak a konyhában. Ebből kifolyólag az utóbbi időszakban több gasztro blogger is kipróbálta a termékeinket és finomabbnál finomabb ételeket készítenek belőle. A recepteket most egy csokorba gyűjtöttük, hogy Önök is könnyen megtalálhassák.

Receptjavaslatok Bock Szőlőmag termékekkel

Szőlős gofri torta Bock Kékszőlőmag Mikroőrleménnyel

Fűszeres, répás rizssaláta Bock Szőlőmagolajjal

Görögdinnyés saláta Bock Szőlőmagolajjal

Sült cékla mártogatós Bock Szőlőmagolajjal

Epres, banános turmix Bock Kékszőlőmag Mikroőrleménnyel

Borzas csirkemell

Recept és blog bejegyzés >>

Pufi palacsinta

Recept és blog bejegyzés >>

További receptek:

Fergeteges almás béles kis reform csavarral>> 
Kávés panna cotta sós karamellel és kékszőlőmaggal>> 
Téli immunerősítő saláta fogyókúrához>> 
Perfekt sült céklasaláta>>

A Bock Óbor Étterem ajánlása

Bock kékszőlőmag mikroőrleményből készült lepény

Hozzávalók:

Elkészítés: A kétféle lisztet és a Bock kékszőlőmag mikroőrleményt összekeverjük egy nagy tálba. Az élesztőket belemorzsoljuk a tál közepébe, majd hozzáadjuk a cukrot és a sót, úgy hogy az élesztővel ne érintkezzen. Hozzáadjuk a 0,5 l kézmeleg vizet és 20 percig hagyjuk, hogy az élesztő felfusson. Ezt követően 0,5 l olajat és 1,5 l vizet adunk hozzá és megdagasztjuk, hogy laza, galuska állagú tésztát kapjunk. Kb. 40 percig pihentetjük, míg megkel. Nyolc részre osztjuk, majd vizes kézzel szilikon lapra helyezzük. Végül 180 C°- os sütőben 35 perc alatt megsütjük.

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: