Bock József és Bock Valér borait párba állítjuk és a borpárbaj mellé Hadnagy Attila executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreál a vendégek számára.
A Gourmet vacsora április 25-én 18:00 órakor kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon apa és fia is mesél majd a borokról.
Az este során a párban álló borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem.
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő -Fanni gyöngyöző bor
Vendégváró:
Füstölt kacsamell szőlőmagolajos tavaszi salátával
Chardonnay & Chardonnay Barrique
I. Hideg Előétel
Lazacgravlax kapros ricottával
Rosé Cuvée & Amphora Rosé
II. Meleg Előétel
Bárány ravioli parmezános hollandival
Kadarka & BV Kadarka
I. Főétel
Iberico császár steak, cukorborsófőzelék
Syrah & Syrah Extreme
II. Főétel
Dámszarvas hátszín sült káposztával, konfitált zöldségekkel
Franc Ördögárok Selection & Franc Essencia
Desszert
Belga csokoládé áfonyával
Capella & Libra
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. Amennyiben ételérzékenységgel rendelkeznek, legyenek kedvesek még jegyvásárlás előtt a rendezveny@bock.hu e-mail címen jelezni és igyekszünk megfelelő alternatívát találni.
Vegetáriánus és vegán étkezésre azonban a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség.
Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!