Bock & Bíró Gourmet borvacsora Vol.1!
Bíró Lajos egyedi stílusában készülnek az ételek, melyek mellé Bock József borai párosulnak.
A Gourmet vacsora február 20-án, 18:00 órakor kerül megrendezésre az Óbor Étteremben Villányban, ahol Bíró Lajos Hadnagy Attila executive séfünkkel karöltve gondoskodik a kiváló ételekről, a fogások mellé majd Bock József mesél borairól vendégeinknek.
Érdemes feljegyezni a május 15-ét, amikor megrendezésre kerül a Bock & Bíró Gourmet vacsora 2. felvonása, mely alkalommal a két fiú mutatkozik be, Bíró Dani készíti majd a különleges menüsort, mely mellé Bock Valér borait kóstolhatják a résztvevők.
Az este során vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem.
A Bock & Bíró Gourmet borvacsora menüje:
Vendégváró
Carbonara tojásba töltve
Marcell Pezsgő
I. Előétel
Tonhal libamájjal
Hárslevelű
II. Előétel
Kacsanyelv citrusokkal
Sauvignon Blanc & Rosé Cuvée
I. Főétel
Borjúszűz olaszos stílusban
Kékfrankos Selection
Sorbet
II. Főétel
Jerke puliszkával, gombával
Syrah
Desszert
Vörösboros körte Valrhona csokoládéval
Magnifico
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 44 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. A gourmet menüsor kapcsán nem áll módunkban ételérzékenységet figyelembe venni, illetve, vegetáriánus és vegán étkezésre a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!