Menü
0

Így indítsd el a nyarad: Szentivánéj, Piknik és Bock&Roll!

Bock&Roll piknik

Van-e hangulatosabb nyáresti

program, mint június 23-án, Szentivánéj estéjén a festői Palkonyán a párásodó borospoháron át szemlélni a Fekete-hegy világbajnok borait adó dűlőit, lounge zenére kedvesünk vállára hajtani a fejünket – és közben a friss, gyümölcsös Bock&Roll borok eddigi évjáratait kóstolni, visszakóstolni, majd megint visszakóstolni?

Szerintünk nincs, ezért sok szeretettel várjuk az első száz jelentkezőt, hogy a palkonyai Tulipános Udvarban 16:00-22:00 között töltsék velünk Szentivánéj első óráit. Délután a napokban debütált 2017-es fehér Bock&Rollt kóstolgatjuk, majd a hőmérséklet csökkenésével váltunk a most piacra került, de már súlyos aranyérmekkel elismert 2015-ös Bock&Rollra, majd egy vertikális kóstolón vizsgáljuk meg Bock Valér házasításának korábbi évjáratait.

Vendégünk: Áts Karcsi

Áts Karcsi és Bock Valér

Mi ugyan tudjuk, hogy Villányt soha nem lehet megunni, de gondoltunk azokra is, akik még bizonytalankodnak: régi barátunk, Áts Karcsi is ellátogat hozzánk Tokaj-Hegyaljáról, s ha már eljön, magával hozza kedvenc borait is, amiket szívesen megkóstoltat vendégeinkkel. A borokhoz Angus marhából, szárnyasokból készített hamburgereinket, illetve grillen piruló sültkolbászunkat ajánljuk.

 

A Hangulatfelelős: Geromusic

Tudjuk, nehéz lesz ezután a hangulatot fokozni, de a Geromusic kísérletet tesz erre. A laza lounge zene is garancia arra, hogy úgy érezzük: soha nem ér véget sem a nyár, sem az év legrövidebb éjszakája. Hallgassatok bele, megéri!

Transzfer:

A rendezvény résztvevőit ingyenesen szállítjuk transzferbusszal a Bock Pincétől Palkonyára, valamint vissza a Bock Pincébe. (Ezzel kapcsolatos igényüket a recepción tudják jelezni)
Pécs és Villány felől vonattal is megközelíthetik Palkonyát:
Vonat menetrend Pécs és Palkonya között>>
Vonat menetrend Villány és Palkonya között>>

Választható ételek:

Bock&Roll Piknik Hamburger


Részvételi díj:

5 000 Ft/fő elővételben, 5 500 Ft/fő a helyszínen.
A részvételi díj magában foglal egy pohár Fehér Bock&Roll kóstolót, egy Bock&Roll kóstolópoharat, egy étel kupont, valamint egy kupont a vertikális (2015-ös, 2014-es, 2012-es és 2010-es) vörös Bock&Roll kóstolóhoz, illetve transzfert a Bock Pince és Palkonya között (előzetes regisztráció alapján).
Vásárolja meg kedvezményes jegyét ONLINE itt>>>
Kérjük, figyelje facebook eseményünket a legújabb hírek kapcsán!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.

Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage**** és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
rendezveny@bock.hu

A rendezvény támogatói:

Nemzeti Kulturális Alap
NKA logó

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: