Bordalfesztivál a Bock Körpincében

Érvényes: 2015. szeptember 25.

A XVIII. Európai Bordalfesztivál nyitó napján, szeptember 25-én (pénteken) 18:00-kor közösen ad pincekoncertet Tokodi Ilona, Ifj. Sántha Ferenc és a Bartók Béla Férfikar a Bock Körpincében.

Bordalfesztivál és Villányi Prémium Bormustra

A belépőjegy a rendezvényre 1000 Ft/fő amely tartalmazza a koncert élményt és a három borból álló Bock borkóstolót. A terem befogadóképessége a koncert idejére maximum 100 fő, ezért kérjük, jegyeiket elővételben vásárolják meg. Amennyiben vacsorázni is szeretnének a koncert előtt, úgy asztalfoglalásukat is jelezzék kollégáinknak.

Koncerten közreműködő művészekről:

  • TOKODI ILONA – Kossuth-díjas, Liszt-díjas, érdemes és kiváló művész, a Hallhatatlanok társulatának örökös tagja. A világ legjelentősebb operaházaiban a New Yorki Metropolitentől a bécsi Staatsoperig énekelt főszerepeket olyan, világhírű tenoristákkal együtt, mint Jose Carrreras és Plasido Domingo.
  • Ifj. SÁNTHA FERENC – a Nemzet Művésze, Kossuth-díjas, Liszt-díjas hegedűművész, prímás, aki a Magyar Nemzeti Cigányzenekar tagjaival lép fel.
  • BARTÓK BÉLA FÉRFIKAR – kétszeres olimpiai bajnok kórus több mint 40 díjat nyert nemzetközi kórusversenyeken Európától Ázsiáig.

Programváltozás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.

Információ, jegyvásárlás, asztalfoglás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: