Menü
0

A Bock Hotel Ermitage**** méltó helyszíne lehet a céges rendezvények lebonyolítására, legyen szó konferenciáról, csapatépítőről vagy gálavacsoráról.

Bock Konferencia terem

Konferenciatermeink alkalmasak kisebb és nagyobb létszámú rendezvények megrendezésére. Minden esetben megoldható a résztvevők étkeztetése akár svédasztalos, akár tányérszervizes megoldással.

Nagy konferenciatermünk szekcionálható, így míg az egyik teremben konferencia lebonyolítása történik, addig a másik terem alkalmas lehet étkezés, workshop és kiállítás megtartására is.

Gálavacsorák esetén lehetőséget biztosítunk körasztalok, székszoknyák bérlésére is.

Termeink felszereltsége

Teljes körű szolgáltatást kínálunk: modern technikai eszközökkel felszerelt 200 fős rendezvénytermünk és különtermeink ideálisak céges rendezvények, csapatépítő tréningek és esküvők lebonyolítására.

  Nagy konferencia terem Kis konferencia terem Tárgyalóterem
Kapacitás 200 fő 55 fő 16 fő
Projektor X
LCD TV X
WIFI
Flipchart
Hangosítás X
DVD/CD lejátszó X
Szekcionálható X X

Tréningek, csapatépítő programok

Termeink és a Bock Pince jelenléte a lehetőségek szinte végtelen tárházát nyújtják.

Bock csapatépítő

Partnerünk segítségével team coaching szolgáltatást nyújtunk, ahol a csapat a konfliktuskezelési-, a kommunikációs-, az önismereti készségein javíthat,  időgazdálkodási-, személyes hatékonyságnövelési, motivációs és értékesítésnövelő gyakorlatokat, valamint coaching szemléletű vezetési stílust sajátíthat el.

Bock csapatepito

A tanulás és a lazítás együtt jár, hiszen számos kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a csapatkohézió összefűzésére: Buszos vagy terepjárós dűlőlátogatás (létszámfüggő), Pinceséta és üzemlátogatás a Bock Borászatban, a cég borának összeállítása és legyártása (borházasítás, palackozás, dugózás, címkézés) koordinátor segítségével.

Egyedi címkés Bock borok készítését is vállaljuk. Ha előre megkapjuk a cég logóját, akkor beépítjük a rendezvény résztvevőinek szánt ajándék bor címkéjébe, esetleg céges karácsonyi ajándékként is rendelhető.

Vendéglátás és szálláslehetőség

Bock céges rendezvény étterem

A 4 csillagos Bock Hotel Ermitage 31, jól felszerelt, légkondicionált szobával és 2 luxus apartmannal várja vendégeit, mely akár 90 fő elszállásolására is alkalmas.

A Bock Óbor Étterem rusztikus és enyhén házias stílussal, valamint a pincészet kitűnő boraival várja a kulináris élvezetek iránt érdeklődőket. Rendezvénytermeinken túl még egy 40 fős és egy 60 fős étkezőtérrel és egy 80 fős teraszkapacitással is rendelkezünk.

Rendezvényszervezéssel kapcsolatosan kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Képek a céges rendezvényekről

 

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: