Menü
0

Az idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Franc&Franc konferencia és kóstolónap november 24-25-én.

FRANC&FRANC Villány invites Europe

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első Franc&Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül. Tavaly újabb fejezetet írtunk a Villányi Franc történetébe, hiszen azokat az európai bortermelőket invitáltuk Villányba, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

Idén a történetnek Ön is részese lehet, amihez nem kell más tenni, mint 2017. november 24-én vagy 25-én Villányba venni az irányt.

Franc&Franc Fórum 2017. november 24. (Péntek)

Franc&Franc Fórum

A Villányi borvidék 2017. november 24-én, pénteken 9.30-tól rendezi meg a 3. FRANC&FRANC fórumot, melynek a palkonyai Mokos Pincészet színházterme ad otthont.

A szakmai tanácskozáson az előadások mellett neves szakértők tolmácsolásában kóstolhatunk meg ritkaságszámba menő hazai borsorokat, classicus és premium villányi, valamint egyéb más magyar borvidékekről válogatott cabernet franc borokat.

A részvételi díj a fórumra (2017. november 24.): 16 900 Ft/fő
A jegy tartalmazza az egész napos (9.30-18.00) részvételt a rendezvényen, valamint a kávészüneteket, az ebédet és a borkóstolókat is.
A fórum résztvevői ingyenesen részt vehetnek Gereben Zita péntek esti (2017. november 24. koncertjén) 20.00 órától a Bock Pince kupolapincéjében, előzetes regisztrációt követően a marketing@villanyiborvidek.hu e-mail címen.
Jegyvásárlás a Franc&Franc Fórumra>>

Franc&Franc Kóstolónap 2017. november 25. (Szombat)

Franc&Franc 2017

Szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb és már piacon levő Villányi Franc-okkal. A kóstolónapra válogatott hazai borok mellett más európai borvidékekről is érkeznek vendégpincészetek, akik szintén bemutatják cabernet franc boraikat.
A programot kora délelőtt köszöntő és napindító koccintással kezdjük, majd öt kóstolóhelyszínen legalább 40 villányi és más magyar, illetve külföldi pincészet boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítjuk.

A rendezvényen öt busz közlekedik, amelyeket színkódokkal láttunk el. Minden busz programja azonos, csak a menetrendje változó. Az indulás és befejezés helyszíne természetesen szintén azonos. Ha többen együtt szeretnének részt venni a programon, kérjük, azonos színű buszra vásároljanak jegyet!

A részvételi díj a kóstolónapra (2017. november 25.): 18 900 Ft/fő
A jegy tartalmazza a borkóstoló nap minden tételének kóstolását; az egyes helyszínek közötti transzfert; a kínált borkorcsolyákat, falatkákat; ebédet; egy kóstolópoharat; kóstolófüzetet jegyzetelési lehetőséggel; egy Villányi Franc emléktárgyat.
A kóstolónap résztvevői ingyenesen részt vehetnek Gereben Zita péntek esti (2017. november 24. koncertjén) 20.00 órától a Bock Pince kupolapincéjében, előzetes regisztrációt követően a marketing@villanyiborvidek.hu e-mail címen.
Jegyvásárlás a Franc&Franc Kóstolónapra>>

Villány, a cabernet franc természetes hazája várja a borkedvelőket.

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: