Menü
0

Franc & Franc 2018 „Villány welcomes the New World” 2018. november 23-24.

Franc&Franc – „Villány welcomes the New World”

A Villányi borvidék összefogásának jeleként 2015-ben első ízben tartották meg a Franc&Franc fórumot és kóstolónapot, az idén pedig már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az esemény.

Az idei rendezvényen a Villányi Franc-ok mellet az újvilági országok cabernet franc-jaival is megismerkedhetnek.

Franc&Franc Fórum 2018. november 23. (Péntek)

Franc&Franc Fórum

A Villányi borvidék 2018. november 23-án, pénteken 9.30 órától rendezi meg a IV. Franc&Franc Fórumot, melynek a Bock Hotel Ermitage**** megújult konferenciaterme ad otthont.  (7773 Villány, Battyány Lajos u. 15.)

A szakmai tanácskozáson az előadások mellett neves szakértők tolmácsolásában kóstolhatjuk meg classicus, premium és az idei évben először super premium kategóriában elérhető villányi, valamint a meghívott újvilági régiókból származó francokat.

A 150 fős fórumon 40 belépőjegyet vásárló borkedvelő is részt vehet a szakmai meghívottak mellett, a jegyek ára 16.900 Ft, amely az egész napos (9.30-18.00) rendezvény részvételi díja, tartalmazza a kávészüneteket, az ebédet és a borkóstolókat is.
Jegyvásárlás a Franc&Franc Fórumra>>
További Információ a Franc&Franc Fórumról>>

Franc&Franc Kóstolónap 2018. november 24. (Szombat)

2018 november 24-én, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb kiválasztott Villányi Franc-okkal a pincészetek személyes prezentálásában.

Franc&Franc 2018

Kóstolóhelyszínek:

A kóstolónapra szánt hazai borok mellett más európai és újvilági borvidékekről érkeznek vendégpincészetek, akik szintén bemutatják cabernet franc boraikat.

A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítjuk.
Jegyvásárlás a Franc&Franc Kóstolónapra>>
További Információ a Kóstolónapról>>

Villány, a cabernet franc természetes hazája várja a borkedvelőket.

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: