Menü
0

Karácsonyi vásár kedvezményekkel, újdonságokkal és kuriózumokkal.

Bock Karácsonyi vásár

Az Ünnepek közeledtével mindig felmerül, hogy vajon mi kerüljön az ünnepi asztalra, milyen bort bontsunk ki ajándékozás után a Karácsonyfa mellett vagy melyik a legjobb választás ajándékba borrajongó családtagunknak, rokonunknak, barátunknak?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphat, aki mától felkeresi Karácsonyi ajánlatainkat a Bock webshop oldalon.

Karácsonyi kedvezmények:
December 17-ig kedvezményesen juthatnak hozzá a Bock&Roll borcsalád classicus boraihoz (fehér, rosé, vörös), a Redy-nkhez és egyéb classicus borainkhoz is. Néhány tétel esetében prémium boraink is kedvező ajánlattal elérhetőek.

Újdonságok
Olyan újdonságokat is ajánlunk, mint a Malbec 2019, vagy a 2019-es Kadarka, de desszertborunk, az Édes Hárslevelű is megvásárolható lesz átmenetileg webshopunkon.

Ajándékötletek
A borrajongóknak, akik keresik a kuriózumokat, elérhetővé teszünk három óbort is, 6-6 palack erejéig egy-egy nagy évjáratból:

Hölgyeknek is készülünk szuper ajándékötlettel, hiszen Bock&Beauty csomagjaink is jóval kedvezőbbek most a megszokottnál.

Reméljük, hogy a kedvezményekkel, kuriózumokkal, újdonságokkal kicsit szebbé tehetjük az ünnepi hangulatot az Önök otthonában is!

Tovább a webshopra>>

Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Újévet Kívánunk!

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: