Pincéről Pincére – Variációk Vincére 2017

Érvényes: 2017. január 21.

A Villányi borvidéken 2017. január 21-én megrendezésre kerülő Pincéről Pincére Variációk Vincére rendezvényen, több programmal is várjuk vendégeinket a Bock Pincénél.

Pincéről Pincére - Variációk VincéreIdén ismét három különböző program közül választhatnak a Vince napi pincejárók nálunk. Délelőtt hordós borkóstolóra invitáljuk vendégeinket, ami egyedülálló, máskor nem elérhető program.

Kozma Orsi akusztikus koncertjével egybekötött borkóstolóval szórakoztatjuk a nagyérdeműt, majd háromfogásos Vince napi menüvel fejezzük be a napot.

10:00-11:00 – Pincelátogatással egybekötött hordós borkóstoló a Bock Pincében

Pincelátogatással egybekötött hordós borkóstoló a Bock Pincében (10:00-11:00)

Látogasson el villányi pincénkbe! A már jól ismert borokon kívül igazi különlegességeket is megkóstolhat egyenesen a hordóból.

A Vince napi pinceséta során három különböző, prémium kategóriás hordós bor kóstolójára kerül sor, hozzá borkorcsolyaként házi szőlőmaglisztes lepényt kínálunk.

Részvételi díj: 2 000 Ft/fő I Maximális létszám: 50 fő

Dűlőjáró Vince programok napközben

Napközben a Villányi borvidéket átölelő pincejáró programra az úgynevezett “Dűlőjáró Vince” csomagok egyikére nevezhetnek be a vállalkozóbb szellemű vendégek. Az érdeklődők a Villány-Siklósi Borút Egyesület-nél tudnak jegyeket vásárolni.

További részletek a programokról és jegyvásárlásról >>

19:30-20:30 – Kozma Orsi akusztikus pop koncertje a Bock Körpincében

Kozma Orsi

Borkóstolóval egybekötött pincekoncertet tart Kozma Orsi a fantasztikus akusztikájú Bock Körpincében.

A jazz koncert ideje alatt három borból álló borkóstolóval várjuk a vendégeinket. Idén a koncert közben is megengedett lesz a kóstolás – nyakba akasztható pohártartóval!

Részvételi díj: 5 900 Ft/fő I Maximális létszám: 100 fő

20:30 – Vince napi menü a Bock Óbor Étteremben

Előétel: Kétéves Bock sonka friss tormával, kemencében sült szőlőmaglisztes lepénnyel
ajánlott bor: Fanni Fehér Gyöngyözőbor – (340 Ft/dl)

Főétel: Sült mangalica pofa vargányagombával, spenótos gersli rizottóval
ajánlott bor: Cabernet Franc – (550 Ft/dl)

Desszert: Vincenapi diós almáspite Windhabbal házi fahéjfagylalttal
ajánlott bor: Göntéri Édes Hárslevelű – (680) Ft/dl

Részvételi díj: 7 100 Ft/fő I Maximális létszám: 90 fő

Információ, jegyvásárlás, asztalfoglalás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

A rendezvény támogatója az

NKA logó

 

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: