Rendhagyó gourmet vacsorára invitáljuk vendégeinket!
A Székelyudvarhelyi PÁVA étterem által képviselt gasztronómiai irányvonal alapját a változatosság és a hagyományok tisztelete jellemzi. Ez többféleképpen is megnyilvánul konyhájukban.
„Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több alapanyagot és hozzávalót helyi termelőktől szerezzünk be, étlapunkon mindig szerepelnek hagyományos erdélyi és székelyföldi fogások. Ezeket gyakran modern eszközök és módszerek használatával értelmezzük újra, de mindig tiszteletben tartva jellegzetes erdélyi vagy éppen székely vonásaikat.”
Május 11-én vendégeink is részesei lehetnek az élménynek, amikor is az ínycsiklandozó székely fogások mellé Bock Valér újdonságnak számító borait társítjuk.
A Gourmet borvacsora menüje:
Amouse bouche
Marcell pezsgő 2019 method traditionelle
I. Fogás
Tárkonyos rakott marhanyelv, majonézes pityóka
Chardonnay Battonage 2021
II. Fogás
Lecsós báránykolbász, sous vide fürjtojás
BV Kadarka 2020
III. Fogás
Túrós pityókaleves, vadhagymák
Rosé 2022
IV. Fogás
Töltött kucsmagomba
Malbec 2020/Petit Verdot 2020
V. Fogás
Bárány, sült zellerpüré, spenót
BV Syrah Extreme 2020
VI. Fogás
Mangalicatarja, sült káposzta, szegfűgombapesto
Bock 40 2017
Desszert
Édes málé, kakujza, tejfölhab
Édes Hárslevelű 2022
A vacsora kezdete: 18:30
Részvételi díj: 29.000.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!