Menü
0

Egy különleges gourmet vacsorára invitáljuk önöket a Bock Libra 20. születésnapja alkalmából.

20 éves a Bock Libra

„A Capella és Édesapám sikerein felbuzdulva alkottam meg a 2000-es nagy évjáratból a Libra házasítást, mely 50%-ban cabernet franc alapú és további 25-25%-át sauvignon és merlot egészíti ki. Még a 2000-es Capella összeállítása előtt kiválogattam az összetételhez szükséges fajták saját ízlésemnek leginkább tetsző hordóit.” – emlékszik vissza Bock Valér az első Libra megalkotásának idejére. A házasítás receptje nem változott a kezdetek óta és kizárólag a legkiválóbb évjáratokban készül. Legnagyobb sikere 2016-os évhez köthető, amikor a 2011-es évjárat a világ legjobb borainak listáján az előkelő 28. helyezést érte el. A jubileumi évforduló tiszteletére 2020. október 29-én a villányi Bock Óbor Étterem ad helyszínt vertikális Libra kóstolónknak, melyet egy gourmet vacsorával koronázunk meg. Az esemény során kóstolható Libra évjáratok a 2000-es, 2006-os, 2007-es, 2008-as, 2011-es(!), 2012-es, 2015-ös és 2017-es lesznek. A jegyek korlátozott számban érhetők el.

A Libra borvacsora menüje

Welcome drink
Marcell pezsgő 2013

Vendégváró
Laskagomba cappuccino

Hideg előétel
Pácolt lazac zöldalga salátával, szőlőmaglisztes blinivel
Bock&Roll Fehér 2019

Meleg előétel
 Rozéra sült libamell, céklával szarvasgombás pirított nudlival
Bock&Roll Rosé 2019

1. Főétel
 Vajban párolt új-zélandi báránycomb vargánya gombás sült polentával
Bock&Roll Vörös 2017

Bock Libra 2017, Bock Libra 2015, Bock Libra 2012

Pocak pihentető
 Áfonya sorbet Bock pezsgővel felöntve

2. Főétel
Argentin marhahátszín Libra mártással, párolt bébizöldségekkel
Bock&Roll Gold 2018

Bock Libra 2011, Bock Libra 2008, Bock Libra 2007

Desszert
Belgacsokoládés pohárkrém mentazselével, málnahabbal
Bock Malbec 2019

Bock Libra 2006, Bock Libra 2000

Tekintse meg a rendezvényre összeállított 20 éves a Bock Libra szállás csomagjainkat:
Szállás csomag 1 éjszakára >>
Szállás csomag 2 éjszakára >>

Dátum: 2020. október 29. (csütörtök)

Kezdés: 18:00

Helyszín: Bock Óbor Étterem (7773, Villány, Batthyány utca 15.)

Részvételi díj: 39 900 Ft (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Rendhagyó hordós kóstolóra invitáljuk vendégeinket a Hotelünk alatt elterülő pincerendszerünkbe, a Villányi Hosszú Hétvégre keretein belül.

Éttermünk fősommelier-je, Tamás Róbert által vezetett pincetúra során négy prémium bor kerül a pohárba, mely mellé házi kékszőlőmaglisztes lepényt kínálunk.

Az extra pincetúra regisztrációhoz kötött, részvételi szándékukat a recepcio@bock.hu email címen jelezhetik.

Pénteken (betelt) és szombaton (betelt)19 órakor várjuk vendégeinket a különleges kóstolóra.

A program részvételi díja: 3990 Ft

Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Egy újabb, felejthetetlen koncerttel készül Miklósa Erika a Bock Pincében, 2020. augusztus 29-én.

Miklósa Erika a Bock Körpincében

(HELYSZÍNVÁLTOZÁS) A szokásostól eltérően, a zene szerelmeseit nem Körpincénkben, hanem a szabadtérre, a Borászat udvarára várjuk, az immár hagyományosan megrendezésre kerülő Miklósa Erika koncertre.

(MŰSORVÁLTOZÁS!) Az este során a művésznő partnere Horváth István, helyett Harazdy Miklós (zongora) és  Szappanos Tibor (ének) lesznek. A 21.00-kor kezdődő koncertet idén is különleges és bőséges svédasztalos vacsora és 4 tételes borkóstoló előzi meg a Bock Hotel Ermitage nyitott teraszán.

A vacsoraest menüje

Leves: Tárkonyos jérceraguleves, burgonyagombóccal

Előétel.: Kétéves Bock sonka wasabi habbal, szőlőmaglisztes sós linzerrel

Főétel I.: Jércemell csíkok fekete szezámos bundában

Főétel II.: Sült mangalicapofa lyoni hagymával

Főétel III.: Vörösborban párolt marhalábszár

Köretek: 
Fafülgombás jázminrizs
Petrezselymes parázsburgonya
Vajban párolt kerti zöldségek

Saláta: Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel

Desszert: Belga fehércsokoládés sajttorta mustmártással, friss szőlővel

Vacsora mellé fogyasztható borok:

Bock Olaszrizling

Bock Rosé Cuvée

Bock Cabernet Franc

Bock Royal Cuvée

Jegyvásárlás

[jegyvasarlas]

A büfévacsora: 18:30 és 21:00 között fogyasztható a Bock Teraszon.

A koncert kezdete: 21.00

Maximális férőhely: 100 fő

A koncertet követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.

Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagunkat a rendezvény hétvégéjére>>

Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.

Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu