Menü
0

Gustavo Santaolalla többszörös Oscar, Golden Globe és Grammy díjas zeneszerző, a Placido Domingo Classics Fesztivál egyik híres előadója látogatott el hozzánk a Bock Pincébe.

santaolallaEgy remek hangulatú gálavacsora került megrendezésre a megújult konferencia termünkben, ahol Gustavo Santaolalla mellett, további számos prominens vendég tette tiszteletét. A nagykövetségek részéről Chile, Libanon, Peru, Kolumbia és a díszvendég Argentin Köztársaság is képviseltették magukat.

Az este során Horkay András az Országos Borszakértő Bizottság elnöke által moderált, összehasonlító kóstoló is megrendezésre került, ahol 5 argentin Malbec és 5 Villányi Franc került összekóstolásra. A bírálat során a közönség által legjobbnak ítélt 2 Villányi Franc: Gere Attila Pincészete Villányi Franc 2016, Bock Pincészet Fekete-Hegy Selection Villányi Franc 2014. A Malbec-ec közül TREZ Malbec Reserva 2011 és TREZ Vivante Malbec 2014 borok kerültek kiválasztásra.

Santaolalla a Bock Pincében

A kóstoló előadást követően a vendégek a Bock Pincészet kupolatermében várakoztak Gustavo Santaolalla úr megérkezéséig. Lakner Tamás Liszt-díjas karnagy egy közös nótát tanított be a várakozó vendégeknek, amivel a művész urat fogadták. Gustavo Santaolalla az est csúcszsűrijeként az előzőleg kiválasztott 2-2 borból kiválasztotta a legjobb Villányi Franc-t és argentin Malbec-t, az Est TOP borai így a Bock Pincészet Fekete-Hegy Selection 2014 és a TREZ Malbec Vivante 2014 lettek.

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: