2017 decemberében hirdettük meg a Capella receptpályázatot, amelyre egészen 2018. február 28-ig lehetett nevezni.
A gasztro- és borrajongó versenyzők feladata az volt, hogy egy olyan ételt alkossanak meg, amely a legtökéletesebben illik a Bock Pince cabernet franc alapú csúcsházasításához, a Capella 2008-hoz.
Rengeteg kiváló recept érkezett be a felhívásra- még Norvégiából is pályáztak hozzánk! Az izgalmas és figyelemre méltó kreativitásról árulkodó pályázatok közül nem volt egyszerű kiválasztani a három legjobbat. A döntésnél a zsűri több szempontot is figyelembe vett: az eredetiséget, a megjelenést, a küllemet, az ízvilágot, a kivitelezhetőséget, az összbenyomást és természetesen azt, hogy mennyire illik a recept a Bock Capella-hoz.
A zsűri nagy kihívás előtt állt, de végül sikerült közös nevezőre jutni a végső sorrendet illetően:
1. helyezett
Marton János: Áfonyás szarvasszeletek házi burgonyafánkkal
Nyereménye egy kétszemélyes hétvége a Bock Hotel Ermitage****-ban, valamint 1 palack Bock Capella 2008.
2. helyezett
Ludányi Emőke: Diós palacsinta vörösboros öntettel
Nyereménye egy kétszemélyes, borkóstolással egybekötött Bock dűlőtúra 2018 áprilisában, valamint 1 palack Bock Capella 2008.
3. helyezett
Kisuti Dávid: Marhapofa zellerpürével és sült paprika jus-vel
Nyereménye egy hat palackos Bock borválogatás, valamint 1 palack Bock Capella 2008.
Gratulálunk a nyerteseknek és még egyszer köszönjük minden pályázónak a részvételt!