Menü
0

Különleges, limitált kiadású vörösborral készülünk a Placido Domingo Classics fesztiválra, amelyet maga a Maestro választott ki.
Placido Domingo SelectionA világhírű operacsillag ízlése szerint készült cuvée Pécsett debütál a Plácido Domingo Classics fesztiválon, amelynek június 24-ei Traviata-előadásán maga a Maestro is fellép. Borászatunk a Pécs- Plácido Domingo Classics fesztivál által idén alapított új nemzetközi multikulturális rendezvénysorozat és a névadó művész tiszteletére készítette a limitált kiadású vörös házasítást. A különleges cuvée méltán viseli a fesztivál nevét, a Maestro választotta ki azt a 2012-es prémium házasítást, amely Plácido Domingo Classics Selection néven került a palackba. A fesztivál látogatói elsőként Pécsett, a június 22-25. között megrendezésre kerülő komolyzenei fesztivál ideje alatt kóstolhatják meg a Domingo ízlését tükröző bort, amely a sorozat további állomásain is kísérni fogja az évenként jelentkező rendezvényt.

Placido Domingo és Bock JózsefPlácido Domingo és a pincénk kapcsolata egyébként nem új keletű: Pécs polgármestere, Páva Zsolt és az énekes magyarországi fellépéseit szervező GuliAnd csapata első alkalommal 2008-ban, a sztártenor nagysikerű pécsi koncertjének idején hívta meg a művészt Villányba. Plácido Domingo ekkor ismerkedett meg a borvidék, így a Bock Pince boraival. Az operacsillag és Bock József egy évvel később, a szintén Pécsett megrendezett Operalia elődöntőjét követően még szorosabbra fűzte a kapcsolatot: ekkor Domingo, tizenkét operaházi igazgató, az Operalia 2009 zsűritagjai és barátai társaságában vendégeskedett a pincénél. A testes vörösborokért lelkesedő művész azóta is több alkalommal kóstolta Bock József borait, amikor Magyarországon járt. Ezen borok ma már az Operalia-díjas új nemzetközi operasztár-generáció koncertjeit bemutató „The Voices” produkció állandó partnerévé váltak.

 

 

 

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: