Október 22-én Bock Borvacsora lesz Szegeden az Illés Hotel*** Stüszi Vadász Étteremben.
Vacsora menüje:
Aperitif:
Bock Fanni Gyöngyöző Fehérbor 2021
Előétel:
Házi kacsamell sonka mangós-rukkolás salátaágyon
Bock Blanc 2021
Leves:
Tejszínes zsenge kukorica krémleves füstölt házi sonkachipsszel
Bock Rosé Cuvée 2021
Főétel:
Zöldfűszeres sügérfilé gratin burgonyával, nidlinges ricottakrémmel
Bock Kadarka Selection 2019
Pácolt szarvas hátszín Wellington módr baconbe tekert spárgáva és vörösboros jussal
Bock Royal Cuvée 2016
Desszert:
Répatorta vanília tükrön, diógrillázzsal
Bock BV Cuvée 2019
Asztalfoglalás és érdeklődés:
STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM
6721 Szeged, Maros u. 37.
+36 62 315 640
illeshotel@gmail.com
www.illespanzio-vadaszetterem.hu