Menü
0

Október 22-én Bock Borvacsora lesz Szegeden az Illés Hotel*** Stüszi Vadász Étteremben.

Vacsora menüje:

Aperitif:
Bock Fanni Gyöngyöző Fehérbor 2021

Előétel:
Házi kacsamell sonka mangós-rukkolás salátaágyon
Bock Blanc 2021

Leves:
Tejszínes zsenge kukorica krémleves füstölt házi sonkachipsszel
Bock Rosé Cuvée 2021

Főétel:
Zöldfűszeres sügérfilé gratin burgonyával, nidlinges ricottakrémmel
Bock Kadarka Selection 2019

Pácolt szarvas hátszín Wellington módr baconbe tekert spárgáva és vörösboros jussal
Bock Royal Cuvée 2016

Desszert:
Répatorta vanília tükrön, diógrillázzsal
Bock BV Cuvée 2019

További részletek>>

Asztalfoglalás és érdeklődés: 
STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM
6721 Szeged, Maros u. 37.
+36 62 315  640
illeshotel@gmail.com
www.illespanzio-vadaszetterem.hu

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Bock Óbor Étterem őszi nyitvatartás

  • Hétfő: 11:00–21:00
  • Kedd: 11:00–21:00
  • Szerda:11:00–21:00
  • Csütörtök: 11:00–21:00
  • Péntek: 11:00–22:00
  • Szombat: 11:00–22:00
  • Vasárnap: 11:00–21:00

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás