Dűlőről Dűlőre

Érvényes: Vasárnaptól csütörtökig

Exkluzív borélményre invitáljuk, melyben boraink a Villányi-hegység dűlői között, termőhelyükön kóstolhatók.

Exkluzív borélményre invitáljuk, melyben boraink a Villányi-hegység dűlői között, termőhelyükön kóstolhatok. A terepjárós túrát bennfentes sommelier-vel látogathatjuk végig, megismerve a Bock Pince történetén keresztül a Villányi borvidék múltját és jelenét, minden állomáson újabb kulisszatitkokat és érdekességeket megtudva borászatunkról és a helyi borokról.

 Állomások és kóstolók:

Bock - Dűlőről Dűlőre, Ördögárok

1, Gyülekező a Bock Pincében köszöntőitallal és házi készítésű sonkával, szalámival – körítve.
2, Göntér-dűlő (Hárslevelű 2014),
3, Bocor-dűlő (Syrah 2015),
4, Fekete-hegy (Villányi Franc 2014),
5, Ördögárok (Magnifico 2007),
6, Jammertal-dűlő (Cabernet Sauvignon Selection 2012). A túra végére tartogatott meglepetés is kuriózum: a Jammertalon megnyílnak a ritkán látogatható Bock családi pince kapui és vendégeink kiválaszthatnak magunknak egyet 3 féle óborunk közül, melyet…
7, …egy hordós kóstolóval összekötött immár Batthyány utcai pincelátogatást követően stílusosan az Óbor Étteremben fogyaszthatnak el háromfogásos ebédjük mellé.

Gyakorlati tudnivalók a túráról:

Bock - Dűlőről Dűlőre, Bocor

Terepjárós túra

A dűlőtúrát az útviszonyok és az állomások közötti akár 5-10 km-eres távolságok miatt terepjárókkal tesszük meg.

Létszám

A túra minimum négy maximum nyolc fős csapatok számára elérhető.

 

Előzetes bejelentkezés

A program csak előzetes bejelentkezés esetén vehető igénybe, minimum egy héttel a tervezett indulás előtt. Az indulási időpontokat minden esetben egyeztetni kell a kollégáinkkal.

A program időtartama

A program megrendelésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy a köszöntő, a túra, a pincelátogatások és az étkezés együttesen akár 4-5 órát is igénybe vehetnek.

CSAK vasárnaptól csütörtökig!

Jelen programot csak vasárnaptól csütörtökig, azaz péntek és szombat kivételével tudjuk lebonyolítani. Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe a tervezésnél.

A program ára: 30.000 Ft/fő, mely tartalmazza a köszöntőitalt, a Bock Vegyes ízelítőt (sonka, szalámi körítve), a terepjárós dűlőtúrát sofőrrel, idegenvezetéssel és kóstolóval, a jammertali Bock családi pince megtekintését és egy kóstolót az ott választott óborból, a pincelátogatással egybekötött hordós kóstolót a villányi Bock Pincében, valamint egy háromfogásos ebédet/vacsorát az Óbor Étteremben.

További információ és időpontegyeztetés:
Bock Hotel Ermitage**** és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Élménybeszámolók a programunkról:

Lapozzon bele Dűlőről-Dűlőre kiadványunkba!

 

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: