Két év kihagyás után újra gourmet vacsorával készül a Bock Óbor Étterem.
Múlt évben ünnepelhettük a Bock Borászat, azaz Bock Józsi bácsi 40. szüretének jubileumát és ennek apropójából az elmúlt 40 év legkedvesebb borait párosítottuk össze az egyedi vacsoraestre, ahol Hadnagy Attila, executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreálnak a vendégek számára a páratlan borokhoz.
A Gourmet vacsora április 28-án kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon, a résztvevő vendégeknek lehetősége nyílik arra, hogy az est során kóstolt óborokból vásárolhassanak, természetesen limitált számban.
Az este során a borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem:
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő 2015
Vendégváró:
Harcsa hamburger, kapros hollandi mártással
Hárslevelű 1994 és Hárslevelű 2021
I. Előétel
Libamáj zserbó, sült paprikakrémmel, fűszernövényekkel
Cabernet Franc 1993 és Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009
II. Előétel
Tökös galambmell és comb, fekete szezámmagos paszternákpürével, bébi sárgarépával, saját pecsenyelével
Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 1997 és Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 2007
I. Főétel
Vajban párolt új-zélandi báránycomb zöldséges raviolival
Bock Cuvée 1995 és Bock Cuvée 2012
II. Főétel
Pácolt marhaszegy friss spárgával, Capella mártással
Capella 1999 és Capella 2009
Desszert
Fekete-fehér belga csokoládé mousse kosárkában, vörösboros áfonyával
Magnifico 2006 és Magnifico 2012
A vacsora kezdete: 18:30
Részvételi díj: 49.900.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!