Pincéről Pincére – Variációk Vincére 2015

Érvényes: 2015. január 24.

2015-ben már a Villányi borvidék nyolc településén állomásozhatnak a vendégek! Számos programlehetőség várja a Vincézőket nálunk is!

Pincéről Pincére - Variációk VincéreA Bock Pincében idén akár három különböző programot is választhatnak a Vince napi pincejárók. Délelőtt a hordós borkóstolóra invitáljuk vendégeinket, ami egyedülálló, máskor nem elérhető program.

Napközben a Villányi borvidéket átölelő pincejáró programra nevezhetnek be a vállalkozóbb szellemű vendégek.

Részletek a további borvidéki programokról >>

Este Latin Duó (Tátrai Tibor és Szűcs-Antal Gábor) koncerttel egybekötött borkóstolóval szórakoztatjuk vendégeinket, majd három fogásos, disznótoros vacsorával fejezzük be a napot.

10:00-11:00 – Pincelátogatással egybekötött hordós borkóstoló a Bock Pincében

Pincelátogatással egybekötött hordós borkóstoló a Bock Pincében (10:00-11:00)

Látogasson el villányi pincénkbe! A már jól ismert borokon kívül igazi különlegességeket is megkóstolhat egyenesen a hordóból.

A Vince napi pinceséta során három különböző 2013-es évjáratú, prémium kategóriás bor
kóstolójára kerül sor, hozzá borkorcsolyaként házi szőlőmaglisztes lepényt kínálunk.

Részvételi díj: 2 000 Ft/fő I Maximális létszám: 50 fő Megtelt!

19.30-20.30 – Latin Duó (Tátrai Tibor és Szűcs-Antal Gábor) koncert a Bock Körpincében

Latin Duó (Tátrai Tibor és Szűcs-Antal Gábor) a Bock Körpincében (19.30-20.30)Borkóstolóval egyebekötött pincekoncertet tart Tátrai Tibor és Szűcs-Antal Gábor a fantasztikus akusztikájú Bock Körpincében.

A két páratlan tehetségű gitáros előadása alatt három borból álló borkóstolóval várjuk a vendégeinket. Most először a koncert közben is megengedett lesz a kóstolás – nyakba akasztható pohártartóval!

Részvételi díj: 5 500 Ft/fő I Maximális létszám: 100 fő Megtelt!

20.30 – Vince napi menü a Bock Óbor Étteremben

Vince napi menü a Bock Óbor Étteremben (20.30)Előétel: Vargánya krémleves
ajánlott bor: Bock PortaGéza (300 Ft/dl)

Főétel: Vince napi toros vacsora (kemencés töltött káposzta, húsos-véres hurka, sült kolbász,tört burgonya, sült céklasaláta)
ajánlott bor: Bock Ermitage – (500 Ft/dl)

Desszert: Csöröge fánk pálinkás sárgabarack lekvárral
ajánlott bor: Bock Göntéri Édes Hárslevelű (680) Ft/dl

Részvételi díj: 4 950 Ft/fő I Maximális létszám: 90 fő Megtelt!

Információ, jegyvásárlás, asztalfoglalás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: