Menü
0

A Villányi borvidéken 2016. január 23-án megrendezésre kerülő Pincéről Pincére Variációk Vincére rendezvényen, több programmal is várjuk vendégeinket a Bock Pincénél.

Pincéről Pincére - Variációk VincéreIdén ismét három különböző program közül választhatnak a Vince napi pincejárók nálunk. Délelőtt hordós borkóstolóra invitáljuk vendégeinket, ami egyedülálló, máskor nem elérhető program.

Este Váczi Eszter Quartet koncerttel egybekötött borkóstolóval szórakoztatjuk a nagyérdeműt, majd háromfogásos Vince napi menüvel fejezzük be a napot.

10:00-11:00 – Pincelátogatással egybekötött hordós borkóstoló a Bock Pincében

Pincelátogatással egybekötött hordós borkóstoló a Bock Pincében (10:00-11:00)

Látogasson el villányi pincénkbe! A már jól ismert borokon kívül igazi különlegességeket is megkóstolhat egyenesen a hordóból.

A Vince napi pinceséta során három különböző, prémium kategóriás hordós bor kóstolójára kerül sor, hozzá borkorcsolyaként házi szőlőmaglisztes lepényt kínálunk.

Részvételi díj: 2 000 Ft/fő I Maximális létszám: 50 fő Megtelt!

11:45-18:00 Dűlőjáró Vince programok napközben

Napközben a Villányi borvidéket átölelő pincejáró programra az úgynevezett „Dűlőjáró Vince” csomagok egyikére nevezhetnek be a vállalkozóbb szellemű vendégek. Az érdeklődők a Villány Siklós Borút Egyesület-nél tudnak jegyeket vásárolni a csomagokra.

További részletek a programokról és jegyvásárlásról >>

19:30-20:30 – Váczi Eszter Quartet a Bock Körpincében

Latin Duó (Tátrai Tibor és Szűcs-Antal Gábor) a Bock Körpincében (19.30-20.30)Borkóstolóval egybekötött pincekoncertet tart a Váczi Eszter Quartet a fantasztikus akusztikájú Bock Körpincében.

A jazz koncert ideje alatt három borból álló borkóstolóval várjuk a vendégeinket. Idén a koncert közben is megengedett lesz a kóstolás – nyakba akasztható pohártartóval!

Részvételi díj: 5 900 Ft/fő I Maximális létszám: 100 fő

20:30 – Vince napi menü a Bock Óbor Étteremben

Előétel: Korhelykáposzta leves, sült virslinyárssal
ajánlott bor: Rosé Cuvée – (300 Ft/dl)

Főétel: Hálóban sült mangalica szűzpecsenye kolbászhússal töltve, habos burgonyapürével, sült paprikával
ajánlott bor: Cabernet Franc – (550 Ft/dl)

Desszert: Gundel palacsinta
ajánlott bor: Royal Cuvée – (740) Ft/dl

Részvételi díj: 6 300 Ft/fő I Maximális létszám: 90 fő – Megtelt!

Információ, jegyvásárlás, asztalfoglalás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: