Menü
0

Újdonságok és Top100 borok kóstolójára invitáljuk Önöket október első szombatján. 

Látogasson el a Villányi Vörösbor Napok alatt a Bock Pincébe is, hogy egy kóstolón belül megismerkedhessen a Villányi borvidék legszebb dűlőinek gyümölcseivel a Makár dűlőtől a Jammertalig. A borünnep tiszteletére hat tételes kóstolóba válogattuk a “Top 100 Magyar Bor 2020” legjobb vörösborát és a 100-as lista egyéb Bock helyezettjeit, valamint néhány újdonságot is. Hogy melyik bor melyik kategóriába tartozik? A helyszínen eláruljuk.

Az esemény során kóstolható borok:

Dátum: 2020. október 3. (szombat)

Időpont: 17:00-21:00

Helyszín: Bock Pince Udvara (7773, Villány, Batthyány utca 15.)

Részvételi díj: 4990 Ft (A részvételi díj tartalmazza a kóstolósorban felsorolt borok 1-1 dl-es kóstolóját.)

Hasznos infók: A kóstoló szabadtéren lesz, ahol ülőhelyet nem tudunk biztosítani. Amennyiben étkezni is szeretne, és előzetes asztalfoglalással rendelkezik Éttermünkben, úgy a kóstolót az asztaluknál is elfogyaszthatja. Asztalfoglalási szándékát kérjük, a recepcio@bock.hu e-mail címen vagy a +3672492919-es telefonszámon jelezze legkésőbb október 1-ig.

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Kedves Vendégeink!

A Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem minden nap 08.00-19.00 között nyitva áll, ahol lehetőség nyílik boraink és szőlőmagtermékeink megvásárlására.
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az új kormányrendelet értelmében szállodánk kizárólag az üzleti-, gazdasági-, és oktatási tevékenység céljából érkező vendégeket fogadhatja.
Recepciónk 0-24 órában üzemel, így az ajándékutalványokkal-, foglalásokkal-, webshopos megrendelésekkel kapcsolatban keressék kollégáinkat bizalommal!

Vigyázzunk egymásra!

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás