2017 április 8-án a Villányi Bock Óbor Étteremben egyedülálló gourmet borvacsorán vehetnek részt az érdeklődők. (Programunk sajnos megtelt.)
Az este során Bock József személyesen mutatja be személyes kedvenceit az elmúlt negyed évszázadból, egy ínyenc vacsora fogásai mellett. Az este során nem csak a pince zászlósbora, a Bock Cuvée több legendás évjárata, hanem egy több mint két évtizedet megélt Cabernet Franc is bemutatásra kerül. De a résztvevők tanúi lehetnek egy apa-fia „párbajnak” is, hiszen egyszerre kóstolhatják meg a pince két csúcsházasítása, a Capella (Bock József) és a Libra (Bock Valér) 2000-es évjáratát is.
Menü:
Aperitif: Bock Fanni Fehér Gyöngyözőbor 2015
•
Vendégváró: Csalán capuccino bundás pereccel
•
Előétel: Libamáj parfé, göntéri édes borgyönggyel, bébi salátával
Bock Hárslevelű 2014
•
Előétel: Rákkal és lazaccal töltött tintahal homármártással, illatos jázminrizzsel
Bock Rosé Cuvée 2016
•
Bock Portugieser 2006
•
Főétel:„Charolais” marhaszegy paprikásan erdei gombákkal, tanyasi galuskával
Cabernet Franc 1993
•
Pocakpihentető: Bock Sorbet a gazda pezsgőjével felöntve
•
Főétel: Dám szarvas filé rózsaszínre sütve vörösboros barnamártással
Bock Cuvée 1997 • Bock Cuvée 1999 • Bock Cuvée 2000
•
Bock Libra 2000 • Bock Capella 2000
•
Desszert: Csupa csokoládészelet
Bock Magnifico 2006 • Bock Magnifico 2007
Részvételi díj: 30.000.-Ft/fő MEGTELT!!!
(Az ár a borvacsorát és a borkóstolót foglalja magában.)
Javasolt érkezés: 18:00
A gourmet vacsorát magába foglaló csomagajánlatunkról itt olvashat>>
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat közzé tehessük.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu