Menu
0

„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.” Az idén visszatér a „NAGY” Szent Márton Napi Újborünnep!

Bock Szent Márton napi Újborünnep 2024

A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a  Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 20. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.

A koncertek a Bock Udvaron kültéri, fűtött sátorban kerülnek megrendezésre, és a Pince is nyitva áll a vendégek számára egész este.

Programterv: november 9. (szombat)

A Bock Pince kapui november 9-én este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról Deák Bill Gyula, Gubik Petra, Herczog Ricsi,  valamint a Happiness Duó gondoskodik.

Programok:

Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!

A 2021-es XVII. Szent Márton Napi Újborünnep összefoglalója:

Fontos tudnivalók!

Dátum: 2024. november 9.

Kapunyitás: 16:45

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

A rendezvény főtámogatója:

Rekontir cégcsoport
A Bock&Roll Party 2019 főtámogatója a Rekontír cégcsoport

A rendezvény támogatója:

Business lease

2023. december 2-án a Bock Körpincében Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő adventi koncertet ad.

Miklósa Erika a Bock Körpincében

Szeretettel várjuk a zene szerelmeseit a Bock Körpincében megrendezésre kerülő adventi Miklósa Erika koncert-estre.

Miklósa Erika adventi koncert-estje

Az este során a művésznő kivételesen gyönyörű hangjával kápráztatja el a hallgatóságot. A 17.00-kor kezdődő koncertet egy különleges és bőséges svédasztalos vacsora követ a Bock Óbor étterem csapatának prezentálásában.

Vacsora est – Menü

Előétel Lazac tatár, marinált cékla, tormahab
Leves Almás-fahéjas sütőtökkrémleves
Főétel Kapros töltöttkáposzta harcsából

Kemencében sült ropogós kacsacomb

Vörösboros marha lábszár Syrah mártással

Köret Vörösboros pároltkáposzta

Burgonyafánk

Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel

Desszert Narancsos belga csokoládészelet
Vacsora mellé fogyasztható borok Bock Fanni gyöngyözőbor

Bock Hárslevelű

Bock Rosé Cuvée

Bock Ermitage

Bock Royal Cuvée

A büfévacsora: 18:00 és 21:00 között fogyasztható.

Koncert

A koncert kezdete: 17.00

Maximális férőhely: 100 fő

A vacsorát követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.

Szálláscsomagok

Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagjainkat!

Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.

Információ, jegyvásárlás

Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

2023. november 11-én Szent Márton napi újborünnep a Bock rendezvényteremben.

Bock Márton Nap 2022

November 11-én, szombaton este  Márton napi vacsorával és újborokkal várjuk kedves vendégeinket a Bock Hotel Ermitage**** konferenciatermében, ahol a Happines Duó fergeteges hangulatú dalai járulnak hozzá az ünnepi programhoz. A már több évtizedes hagyományokhoz híven itt debütálnak új boraink, melyeket végre megkóstolhat a nagyközönség is. Izgatottan várjuk, hogy az idei évjárat milyen különleges aromákat, illatokat, ízeket tartogat számunkra! Az újborok mellé Hadnagy Attila executive séfünk és csapata által kreált ínyencségeket kínálunk. A vacsora után két prémium Bock bor is kerül majd a poharakba, melyet kóstolás közben a Körpince egyedülálló hangulata és Herczog Ricsi zenéje tesz még izgalmasabbá.

Előétel (tányérszerviz):

Füstölt libamell marinált kerti zöldségekkel

Leves:

Libaraguleves lúdgége tésztával

Főételek:

Lecsós pecsenye libamáj lyoni hagymával

Rántott libazúza cékla majonézzel

Rakott káposzta libazúzával

Libamájjal töltött jércemell

Egész sült liba

Köretek:

Illatos jázminrizs

Szalonnás kézi tarhonya

Fehérboros párolt káposzta

Házi csalamádé tökmagolajjal

Desszert:

Popcornos panna cotta pohárkrém

A vacsora mellé korlátlanul fogyasztható borok:

A vacsora ára koncerttel együtt:
29 500 Ft/fő
Maximális létszám: 200 fő

A részvételi díj magában foglalja a büfévacsorát, a vacsora mellé korlátlanul fogyasztható újborokat, ásványvizet, kávét. Tartalmazza a koncertjegyet, 2 prémium Bock bor kóstoló kupont, valamint a tombolasorsoláson való részvételt. A vacsora első fogását kollégáink felszolgálják, majd a többi fogást svédasztalon kínáljuk az este során.

Kapunyitás: 17.30

Információ
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

 

 

„ A JÓ BORBAN ÖRÖM, BARÁTSÁG ÉS DAL VAN!”

A XXVII. Európai Bordalfesztivál keretében kiemelkedő pincekoncert kerül megrendezésre a Bock Körpincében 2023 09.22-én 18.30 órakor.

Kiemelt vendég Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekesnő, közreműködnek az I. Bordalnok Énekverseny legjobbjai és a Bartók Béla Férfikar, valamint vezényel Hoffner Tibor és Lakner Tamás, Liszt-díjas karnagy.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a recepcio@bock.hu email címen tehetnek meg az érdeklődők.

Rendhagyó gourmet vacsorára invitáljuk vendégeinket!

A Székelyudvarhelyi PÁVA étterem által képviselt gasztronómiai irányvonal alapját a változatosság és a hagyományok tisztelete jellemzi. Ez többféleképpen is megnyilvánul konyhájukban.

Székely Gourmet vacsora

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több alapanyagot és hozzávalót helyi termelőktől szerezzünk be, étlapunkon mindig szerepelnek hagyományos erdélyi és székelyföldi fogások. Ezeket gyakran modern eszközök és módszerek használatával értelmezzük újra, de mindig tiszteletben tartva jellegzetes erdélyi vagy éppen székely vonásaikat.”

Május 11-én vendégeink is részesei lehetnek az élménynek, amikor is az ínycsiklandozó székely fogások mellé Bock Valér újdonságnak számító borait társítjuk.

 

A Gourmet borvacsora menüje:

Amouse bouche

Marcell pezsgő 2019 method traditionelle

I. Fogás

Tárkonyos rakott marhanyelv, majonézes pityóka

Chardonnay Battonage 2021

II. Fogás

Lecsós báránykolbász, sous vide fürjtojás

BV Kadarka 2020

III. Fogás

Túrós pityókaleves, vadhagymák

Rosé 2022

 IV. Fogás

Töltött kucsmagomba

Malbec 2020/Petit Verdot 2020

V. Fogás

Bárány, sült zellerpüré, spenót

BV Syrah Extreme 2020

VI. Fogás

Mangalicatarja, sült káposzta, szegfűgombapesto

Bock 40 2017

Desszert
Édes málé, kakujza, tejfölhab

Édes Hárslevelű 2022

 

A vacsora kezdete: 18:30

Részvételi díj: 29.000.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Két év kihagyás után újra gourmet vacsorával készül a Bock Óbor Étterem.

bock-gourmet-vacsora

Múlt évben ünnepelhettük a Bock Borászat, azaz Bock Józsi bácsi 40. szüretének jubileumát és ennek apropójából az elmúlt 40 év legkedvesebb borait párosítottuk össze az egyedi vacsoraestre, ahol Hadnagy Attila, executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreálnak a vendégek számára a páratlan borokhoz.

A Gourmet vacsora április 28-án kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon, a résztvevő vendégeknek lehetősége nyílik arra, hogy az est során kóstolt óborokból vásárolhassanak, természetesen limitált számban.

Az este során a borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem:

A Bock Gourmet borvacsora menüje:

Aperitif:
Marcell Pezsgő 2015

Vendégváró:
Harcsa hamburger, kapros hollandi mártással

Hárslevelű 1994 és Hárslevelű 2021

I. Előétel
Libamáj zserbó, sült paprikakrémmel, fűszernövényekkel

Cabernet Franc 1993 és Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009

II. Előétel
Tökös galambmell és comb, fekete szezámmagos paszternákpürével, bébi sárgarépával, saját pecsenyelével

Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 1997 és Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 2007

I. Főétel
Vajban párolt új-zélandi báránycomb zöldséges raviolival

Bock Cuvée 1995 és Bock Cuvée 2012

 II. Főétel
Pácolt marhaszegy friss spárgával, Capella mártással

Capella 1999 és Capella 2009

Desszert
Fekete-fehér belga csokoládé mousse kosárkában, vörösboros áfonyával

Magnifico 2006 és Magnifico 2012

A vacsora kezdete: 18:30

Részvételi díj: 49.900.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.”

Bock Márton nap 2021

A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a  Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 17. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.

A 2019-es évhez hasonlóan az idén is több helyszínnel, meglepetéssel és minőségi programokkal jelentkezünk.

Programterv:
november 13. (szombat)

A Bock Pince kapui november 13-án este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról a Benkó Dixieland Band, Gájer Bálint és zenekara, az Esszencia Énekegyüttes, a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar valamint a Happiness Duó gondoskodik.

Fellépők:

További programok:

Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!

Bock Márton-nap 2021

Szokás szerint bőséges menüsorral várjuk vendégeinket.

Hideg előételek

Libatepertő lilahagymával
Zöldséges libarolád
Liba svartli

Leves

Tárkonyos libazúza leves friss spenóttal

Főételek

Sült lángolt libakolbász
Ropogós libacomb
Ludas kása

Desszert

Vörösbársony kocka tejszínes almapürével

A 2019-es XVI. Szent Márton Napi Újborünnep

Fontos tudnivalók!

Dátum: 2021. november 13.

Kapunyitás: 17:00

Részvételi díj: 28 500 Ft

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A részvétel védettségi igazolványhoz kötött

A rendezvény főtámogatója:

Rekontir cégcsoport
A Bock&Roll Party 2019 főtámogatója a Rekontír cégcsoport

Rendhagyó online kóstolóra invitáljuk önöket!

Márton-napi LibalakomaKóstolja velünk élőben a TOP12 Villányi Franc-t, személyesen a termelők és Horkay András (DipWSET, a CEWI igazgatója) előadásában! A legjobb 12 franc-t minden évben a termelők választják ki egy vakkóstolón, így a TOP12 Villányi franc mindig bátran nevezhető a Villányi borvidék zászlóshajójának.

A cabernet franc világnapján, december 4-én 18 órától egy online kóstolóra invitáljuk a Villányi borvidék YouTube csatornáján, ahol első kézből, személyesen a borászoktól hallhatja az idei TOP12 franc-ok születésének történetét.
Az exkluzív, 2020-as TOP12-es borcsomag most kedvezményes áron, limitált mennyiségben megvásárolható, érdeklődni a Villányi borvidék elérhetőségein van lehetőség.

A részletekért kattintson ide>>>