Menü
0

Rendhagyó gourmet vacsorára invitáljuk vendégeinket!

A Székelyudvarhelyi PÁVA étterem által képviselt gasztronómiai irányvonal alapját a változatosság és a hagyományok tisztelete jellemzi. Ez többféleképpen is megnyilvánul konyhájukban.

Székely Gourmet vacsora

“Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több alapanyagot és hozzávalót helyi termelőktől szerezzünk be, étlapunkon mindig szerepelnek hagyományos erdélyi és székelyföldi fogások. Ezeket gyakran modern eszközök és módszerek használatával értelmezzük újra, de mindig tiszteletben tartva jellegzetes erdélyi vagy éppen székely vonásaikat.”

Május 11-én vendégeink is részesei lehetnek az élménynek, amikor is az ínycsiklandozó székely fogások mellé Bock Valér újdonságnak számító borait társítjuk.

 

A Gourmet borvacsora menüje:

Amouse bouche

Marcell pezsgő 2019 method traditionelle

I. Fogás

Tárkonyos rakott marhanyelv, majonézes pityóka

Chardonnay Battonage 2021

II. Fogás

Lecsós báránykolbász, sous vide fürjtojás

BV Kadarka 2020

III. Fogás

Túrós pityókaleves, vadhagymák

Rosé 2022

 IV. Fogás

Töltött kucsmagomba

Malbec 2020/Petit Verdot 2020

V. Fogás

Bárány, sült zellerpüré, spenót

BV Syrah Extreme 2020

VI. Fogás

Mangalicatarja, sült káposzta, szegfűgombapesto

Bock 40 2017

Desszert
Édes málé, kakujza, tejfölhab

Édes Hárslevelű 2022

 

A vacsora kezdete: 18:30

Részvételi díj: 29.000.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Két év kihagyás után újra gourmet vacsorával készül a Bock Óbor Étterem.

bock-gourmet-vacsora

Múlt évben ünnepelhettük a Bock Borászat, azaz Bock Józsi bácsi 40. szüretének jubileumát és ennek apropójából az elmúlt 40 év legkedvesebb borait párosítottuk össze az egyedi vacsoraestre, ahol Hadnagy Attila, executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreálnak a vendégek számára a páratlan borokhoz.

A Gourmet vacsora április 28-án kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon, a résztvevő vendégeknek lehetősége nyílik arra, hogy az est során kóstolt óborokból vásárolhassanak, természetesen limitált számban.

Az este során a borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem:

A Bock Gourmet borvacsora menüje:

Aperitif:
Marcell Pezsgő 2015

Vendégváró:
Harcsa hamburger, kapros hollandi mártással

Hárslevelű 1994 és Hárslevelű 2021

I. Előétel
Libamáj zserbó, sült paprikakrémmel, fűszernövényekkel

Cabernet Franc 1993 és Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009

II. Előétel
Tökös galambmell és comb, fekete szezámmagos paszternákpürével, bébi sárgarépával, saját pecsenyelével

Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 1997 és Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 2007

I. Főétel
Vajban párolt új-zélandi báránycomb zöldséges raviolival

Bock Cuvée 1995 és Bock Cuvée 2012

 II. Főétel
Pácolt marhaszegy friss spárgával, Capella mártással

Capella 1999 és Capella 2009

Desszert
Fekete-fehér belga csokoládé mousse kosárkában, vörösboros áfonyával

Magnifico 2006 és Magnifico 2012

A vacsora kezdete: 18:30

Részvételi díj: 49.900.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.”

Bock Márton nap 2021

A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a  Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 17. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.

A 2019-es évhez hasonlóan az idén is több helyszínnel, meglepetéssel és minőségi programokkal jelentkezünk.

Programterv:
november 13. (szombat)

A Bock Pince kapui november 13-án este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról a Benkó Dixieland Band, Gájer Bálint és zenekara, az Esszencia Énekegyüttes, a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar valamint a Happiness Duó gondoskodik.

Fellépők:

További programok:

Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!

Bock Márton-nap 2021

Szokás szerint bőséges menüsorral várjuk vendégeinket.

Hideg előételek

Libatepertő lilahagymával
Zöldséges libarolád
Liba svartli

Leves

Tárkonyos libazúza leves friss spenóttal

Főételek

Sült lángolt libakolbász
Ropogós libacomb
Ludas kása

Desszert

Vörösbársony kocka tejszínes almapürével

A 2019-es XVI. Szent Márton Napi Újborünnep

Fontos tudnivalók!

Dátum: 2021. november 13.

Kapunyitás: 17:00

Részvételi díj: 28 500 Ft

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A részvétel védettségi igazolványhoz kötött

A rendezvény főtámogatója:

Rekontir cégcsoport
A Bock&Roll Party 2019 főtámogatója a Rekontír cégcsoport

Rendhagyó online kóstolóra invitáljuk önöket!

Márton-napi LibalakomaKóstolja velünk élőben a TOP12 Villányi Franc-t, személyesen a termelők és Horkay András (DipWSET, a CEWI igazgatója) előadásában! A legjobb 12 franc-t minden évben a termelők választják ki egy vakkóstolón, így a TOP12 Villányi franc mindig bátran nevezhető a Villányi borvidék zászlóshajójának.

A cabernet franc világnapján, december 4-én 18 órától egy online kóstolóra invitáljuk a Villányi borvidék YouTube csatornáján, ahol első kézből, személyesen a borászoktól hallhatja az idei TOP12 franc-ok születésének történetét.
Az exkluzív, 2020-as TOP12-es borcsomag most kedvezményes áron, limitált mennyiségben megvásárolható, érdeklődni a Villányi borvidék elérhetőségein van lehetőség.

A részletekért kattintson ide>>>

Egy különleges gourmet vacsorára invitáljuk önöket a Bock Libra 20. születésnapja alkalmából.

20 éves a Bock Libra

„A Capella és Édesapám sikerein felbuzdulva alkottam meg a 2000-es nagy évjáratból a Libra házasítást, mely 50%-ban cabernet franc alapú és további 25-25%-át sauvignon és merlot egészíti ki. Még a 2000-es Capella összeállítása előtt kiválogattam az összetételhez szükséges fajták saját ízlésemnek leginkább tetsző hordóit.” – emlékszik vissza Bock Valér az első Libra megalkotásának idejére. A házasítás receptje nem változott a kezdetek óta és kizárólag a legkiválóbb évjáratokban készül. Legnagyobb sikere 2016-os évhez köthető, amikor a 2011-es évjárat a világ legjobb borainak listáján az előkelő 28. helyezést érte el. A jubileumi évforduló tiszteletére 2020. október 29-én a villányi Bock Óbor Étterem ad helyszínt vertikális Libra kóstolónknak, melyet egy gourmet vacsorával koronázunk meg. Az esemény során kóstolható Libra évjáratok a 2000-es, 2006-os, 2007-es, 2008-as, 2011-es(!), 2012-es, 2015-ös és 2017-es lesznek. A jegyek korlátozott számban érhetők el.

A Libra borvacsora menüje

Welcome drink
Marcell pezsgő 2013

Vendégváró
Laskagomba cappuccino

Hideg előétel
Pácolt lazac zöldalga salátával, szőlőmaglisztes blinivel
Bock&Roll Fehér 2019

Meleg előétel
 Rozéra sült libamell, céklával szarvasgombás pirított nudlival
Bock&Roll Rosé 2019

1. Főétel
 Vajban párolt új-zélandi báránycomb vargánya gombás sült polentával
Bock&Roll Vörös 2017

Bock Libra 2017, Bock Libra 2015, Bock Libra 2012

Pocak pihentető
 Áfonya sorbet Bock pezsgővel felöntve

2. Főétel
Argentin marhahátszín Libra mártással, párolt bébizöldségekkel
Bock&Roll Gold 2018

Bock Libra 2011, Bock Libra 2008, Bock Libra 2007

Desszert
Belgacsokoládés pohárkrém mentazselével, málnahabbal
Bock Malbec 2019

Bock Libra 2006, Bock Libra 2000

Tekintse meg a rendezvényre összeállított 20 éves a Bock Libra szállás csomagjainkat:
Szállás csomag 1 éjszakára >>
Szállás csomag 2 éjszakára >>

Dátum: 2020. október 29. (csütörtök)

Kezdés: 18:00

Helyszín: Bock Óbor Étterem (7773, Villány, Batthyány utca 15.)

Részvételi díj: 39 900 Ft (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Rendhagyó hordós kóstolóra invitáljuk vendégeinket a Hotelünk alatt elterülő pincerendszerünkbe, a Villányi Hosszú Hétvégre keretein belül.

Éttermünk fősommelier-je, Tamás Róbert által vezetett pincetúra során négy prémium bor kerül a pohárba, mely mellé házi kékszőlőmaglisztes lepényt kínálunk.

Az extra pincetúra regisztrációhoz kötött, részvételi szándékukat a recepcio@bock.hu email címen jelezhetik.

Pénteken (betelt) és szombaton (betelt)19 órakor várjuk vendégeinket a különleges kóstolóra.

A program részvételi díja: 3990 Ft

Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Egy újabb, felejthetetlen koncerttel készül Miklósa Erika a Bock Pincében, 2020. augusztus 29-én.

Miklósa Erika a Bock Körpincében

(HELYSZÍNVÁLTOZÁS) A szokásostól eltérően, a zene szerelmeseit nem Körpincénkben, hanem a szabadtérre, a Borászat udvarára várjuk, az immár hagyományosan megrendezésre kerülő Miklósa Erika koncertre.

(MŰSORVÁLTOZÁS!) Az este során a művésznő partnere Horváth István, helyett Harazdy Miklós (zongora) és  Szappanos Tibor (ének) lesznek. A 21.00-kor kezdődő koncertet idén is különleges és bőséges svédasztalos vacsora és 4 tételes borkóstoló előzi meg a Bock Hotel Ermitage nyitott teraszán.

A vacsoraest menüje

Leves: Tárkonyos jérceraguleves, burgonyagombóccal

Előétel.: Kétéves Bock sonka wasabi habbal, szőlőmaglisztes sós linzerrel

Főétel I.: Jércemell csíkok fekete szezámos bundában

Főétel II.: Sült mangalicapofa lyoni hagymával

Főétel III.: Vörösborban párolt marhalábszár

Köretek: 
Fafülgombás jázminrizs
Petrezselymes parázsburgonya
Vajban párolt kerti zöldségek

Saláta: Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel

Desszert: Belga fehércsokoládés sajttorta mustmártással, friss szőlővel

Vacsora mellé fogyasztható borok:

Bock Olaszrizling

Bock Rosé Cuvée

Bock Cabernet Franc

Bock Royal Cuvée

Jegyvásárlás

[jegyvasarlas]

A büfévacsora: 18:30 és 21:00 között fogyasztható a Bock Teraszon.

A koncert kezdete: 21.00

Maximális férőhely: 100 fő

A koncertet követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.

Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagunkat a rendezvény hétvégéjére>>

Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.

Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás