Rendhagyó hordós kóstolóra invitáljuk vendégeinket a Hotelünk alatt elterülő pincerendszerünkbe, a Villányi Borzsongás keretein belül.
Éttermünk fősommelier-je, Tamás Róbert által vezetett pincetúra során négy prémium bor kerül a pohárba, mely mellé házi kékszőlőmaglisztes lepényt, welcome drinkként pedig egy pohár Fanni gyöngyözőbort kínálunk.
Az extra pincetúra jegyvásárláshoz kötött.
Május 3-án, szombaton 15:00 órakor várjuk vendégeinket a különleges kóstolóra.
A program részvételi díja: 9.900 Ft

Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Amennyiben a program után szeretnének vacsorázni a Bock Óbor Étteremben, szükséges az asztalfoglalás.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Bock & Bíró Gourmet Borvacsora!
Légy részese különleges Gourmet vacsoránknak, ahol a gasztronómia és a borászat mesterei összefognak, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak!
Május 15.-Bíró Lajos és Bíró Dani 🍽️-Bock József és Bock Valér 🍷
Az est folyamán nemcsak a séfek titkait és a borászat rejtelmeit ismerheted meg, hanem egy különleges kapcsolatot is láthatsz, ami az apa-fiú köteléken alapul.
Ne hagyd ki az egyedi alkalmat, légy részes az egyedülálló vacsorának, ahol a gasztronómia és a család szeretete egyaránt teret kap!
A Gourmet vacsora május 15-én, 18:00 órakor kerül megrendezésre az Óbor Étteremben Villányban.
A Bock & Bíró Gourmet borvacsora menüje:
Welcome drink
Marcell pezsgő
Vendégváró
Lazac ravioli
Amphora Rosé
I. Előétel
Karalábé főzelék kaporral, soft crab wasabi majonézzel
Hárslevelű
II. Előétel
Libamáj duo
Blanc & BV Grand True
I. Főétel
Szarvas bélszin hagyma textúrákkal, áfonyával
Kékfrankos Selection
II. Főétel
Ludaskása roston kacsamájjal, konfitált zúzával és karamellizált kacsanyelvvel
BV Alta
Desszert
Somlói „Pavlova” (Danielle Soto adaptáció)
Magnifico és Capella
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 44 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. A gourmet menüsor kapcsán nem áll módunkban ételérzékenységet figyelembe venni, illetve, vegetáriánus és vegán étkezésre a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A Villányi borvidéken 2025. január 18-án megrendezésre kerülő Hordós Vince rendezvény keretein belül a Bock Pincében is kiváló programokkal várjuk vendégeinket.
Szombaton délelőtt élményekben és borokban gazdag Vince napi programmal készülünk.
A délelőtt folyamán ellátogatunk a Jammertál dűlőbe, ahol Vince napi vesszőszentelésen veszünk részt. Ezt követően a Bock Óbor Étteremben falatkákkal várjuk a vendégeket és egy pincesétával egybekötött hordós kóstolóra, ahol négy tételt lesz lehetőség megkóstolni. Végül ebéddel és borsorral látjuk vendégül az éhes „borvidéki vándorokat”.
Program:
10:00 – Találkozó
10:15 – Közös séta a Jammertal dűlőben lévő családi pincéhez
10:30 – Vesszőszentelés Darnai Ágostonnal és két óbor kóstolása
12:00 – Pincetúra, 4 hordós tétel kóstolásával, falatkával
13:00 – Ebéd
Ebéd menü:
Aperitif: Fanni gyöngyözőbor
Előétel: Lencsekrémleves füstölt sonkachipssel & Rosé Cuvée
Főétel: Véreshurkával töltött mangalicaszűz fűszeres malacfül salátával, petrezselymes burgonyával & Royal Cuvée
Desszert: Narancsos tiramisu & Bock Late Harvest
Ár: 19 900 Ft/fő
Jegyvásárlás kizárólag online lehetséges, bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással.
Lemondási feltételek:
A rendezvényt megelőző 14 napig ingyenesen lemondható, a teljes összeg visszatérítésre kerül.
A rendezvényt megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. A rendezvény napján lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.
Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.” Az idén visszatér a „NAGY” Szent Márton Napi Újborünnep!
A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 20. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.
A koncertek a Bock Udvaron kültéri, fűtött sátorban kerülnek megrendezésre, és a Pince is nyitva áll a vendégek számára egész este.
Programterv: november 9. (szombat)
A Bock Pince kapui november 9-én este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról Deák Bill Gyula, Gubik Petra, Herczog Ricsi, valamint a Happiness Duó gondoskodik.
Programok:
- 16:45: Kapunyitás
- Happiness Duó
- Bock József köszöntője, majd Újbor Szentelés
- Játék Szakál Miklóssal
- Prémium borkóstoló a Körpincében Herczog Ricsivel
- Gubik Petra
- Tombola
- Deák Bill Gyula
Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!
A 2021-es XVII. Szent Márton Napi Újborünnep összefoglalója:
Fontos tudnivalók!
- A részletes programtervről és az ételkínálatról később adunk tájékoztatást.
- A rendezvény zártkörű állófogadás, asztalfoglalásra nincs lehetőség.
- A hideg ételeket 17.00-tól, a meleg ételeket 19.00-tól svédasztalon tálaljuk. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ételek tálalása 22.00-ig tart.
- A koncertek a Bock Udvaron kültéri, fűtött sátorban kerülnek megrendezésre, de az Óbor Étterem termei is látogathatóak lesznek, ahol korlátozott számban asztalhoz is ülhetnek vendégeink.
Dátum: 2024. november 9.
Kapunyitás: 16:45
A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével).
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A rendezvény főtámogatója:
A rendezvény támogatója:
Bock József és Bock Valér borait párba állítjuk és a borpárbaj mellé Hadnagy Attila executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreál a vendégek számára.
A nagy érdeklődésre való tekintettek május 9-én 18:00 órakor az Apa-fia borpárbaj és gourmet vacsora második felvonása kerül megrendezésre az Óbor Étteremben.
Az este során a párban álló borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem.
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő -Fanni gyöngyöző bor
Vendégváró:
Füstölt kacsamell szőlőmagolajos tavaszi salátával
Chardonnay & Chardonnay Barrique
I. Hideg Előétel
Lazacgravlax kapros ricottával
Rosé Cuvée & Amphora Rosé
II. Meleg Előétel
Bárány ravioli parmezános hollandival
Kadarka & BV Kadarka
I. Főétel
Iberico császár steak, cukorborsófőzelék
Syrah & Syrah Extreme
II. Főétel
Dámszarvas hátszín sült káposztával, konfitált zöldségekkel
Franc Ördögárok Selection & Franc Essencia
Desszert
Belga csokoládé áfonyával
Capella & Libra
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. Amennyiben ételérzékenységgel rendelkeznek, legyenek kedvesek még jegyvásárlás előtt a rendezveny@bock.hu e-mail címen jelezni és igyekszünk megfelelő alternatívát találni.
Vegetáriánus és vegán étkezésre azonban a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség.
Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Bock József és Bock Valér borait párba állítjuk és a borpárbaj mellé Hadnagy Attila executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreál a vendégek számára.
A Gourmet vacsora április 25-én 18:00 órakor kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon apa és fia is mesél majd a borokról.
Az este során a párban álló borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem.
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő -Fanni gyöngyöző bor
Vendégváró:
Füstölt kacsamell szőlőmagolajos tavaszi salátával
Chardonnay & Chardonnay Barrique
I. Hideg Előétel
Lazacgravlax kapros ricottával
Rosé Cuvée & Amphora Rosé
II. Meleg Előétel
Bárány ravioli parmezános hollandival
Kadarka & BV Kadarka
I. Főétel
Iberico császár steak, cukorborsófőzelék
Syrah & Syrah Extreme
II. Főétel
Dámszarvas hátszín sült káposztával, konfitált zöldségekkel
Franc Ördögárok Selection & Franc Essencia
Desszert
Belga csokoládé áfonyával
Capella & Libra
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 34 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. Amennyiben ételérzékenységgel rendelkeznek, legyenek kedvesek még jegyvásárlás előtt a rendezveny@bock.hu e-mail címen jelezni és igyekszünk megfelelő alternatívát találni.
Vegetáriánus és vegán étkezésre azonban a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség.
Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A Villányi borvidéken 2024. január 20-án megrendezésre kerülő Dűlőjáró Vince rendezvény keretein belül a Bock Pincében is kiváló programokkal várjuk vendégeinket.
Szombaton délelőtt élményekben és borokban gazdag Vince napi programmal készülünk.
A délelőtt folyamán ellátogatunk a Jammertál dűlőbe, ahol Vince napi vesszőszentelésen veszünk részt, majd ebéddel és borsorral látjuk vendégül az éhes „borvidéki vándorokat” a Bock Óbor Étteremben. Ebédet követően pedig pincetúrával zárul a program, ahol négy hordós tételt is lehetőség lesz megkóstolni, amik mellé falatkákat is biztosítunk.

Vince nap a Bock Pincében
Program:
10:00 – Találkozó
10:15 – Közös séta a Jammertal dűlőben lévő családi pincéhez
10:30 – Vesszőszentelés Darnai Ágostonnal és két óbor kóstolása
12:00 – Ebéd
13:00 – Pincetúra, 4 hordós tétel kóstolásával
Ebéd menü:
Aperitif: Fanni gyöngyözőbor
Előétel: Savanyú káposztaleves húsgombóccal & Primőr Rosé Cuvée
Főétel: Konfitált malaccsászár sertésszűzzel, hagymás törtburgonyával, pezsgős pároltkáposztával & Bock 70
Desszert: Mandulás almatorta & Göntéri édes hárslevelű
Ár: 19 900 Ft/fő
Jegyvásárlás kizárólag online lehetséges, bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással.
Lemondási feltételek:
A rendezvényt megelőző 14 napig ingyenesen lemondható, a teljes összeg visszatérítésre kerül.
A rendezvényt megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. A rendezvény napján lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.
Információ:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
2023. december 2-án a Bock Körpincében Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő adventi koncertet ad.
Szeretettel várjuk a zene szerelmeseit a Bock Körpincében megrendezésre kerülő adventi Miklósa Erika koncert-estre.
Miklósa Erika adventi koncert-estje
Az este során a művésznő kivételesen gyönyörű hangjával kápráztatja el a hallgatóságot. A 17.00-kor kezdődő koncertet egy különleges és bőséges svédasztalos vacsora követ a Bock Óbor étterem csapatának prezentálásában.
Vacsora est – Menü
Előétel | Lazac tatár, marinált cékla, tormahab |
Leves | Almás-fahéjas sütőtökkrémleves |
Főétel | Kapros töltöttkáposzta harcsából
Kemencében sült ropogós kacsacomb Vörösboros marha lábszár Syrah mártással |
Köret | Vörösboros pároltkáposzta
Burgonyafánk Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel |
Desszert | Narancsos belga csokoládészelet |
Vacsora mellé fogyasztható borok | Bock Fanni gyöngyözőbor
Bock Hárslevelű Bock Rosé Cuvée Bock Ermitage Bock Royal Cuvée |
A büfévacsora: 18:00 és 21:00 között fogyasztható.
Koncert
A koncert kezdete: 17.00
Maximális férőhely: 100 fő
A vacsorát követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.
Szálláscsomagok
Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagjainkat!
Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
Információ, jegyvásárlás
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu