A Bock Óbor Étterem rusztikus és enyhén házias stílussal, valamint a pincészet kitűnő boraival várja a kulináris élvezetek iránt érdeklődőket.
Folyamatosan megújuló étlapunk és kitűnő séfjeink gondoskodnak arról, hogy fenséges ízekkel és maradandó gasztronómiai élményekkel gazdagodjon.
Otthonos teraszunkon tavasztól őszig élvezheti Villány mediterrán hangulatát.
Chef csapatunk
Büszkék vagyunk konyhánk csapatára – tehetségük révén éttermünk országos jóhírnévnek örvend nemcsak a visszatérő törzsvendégeink, hanem a gasztroínyencek körében is:
- Executive chef: Hadnagy Attila
- Sous-chef: György Róbert
Éttermünk ideális helyszín családi rendezvények, baráti összejövetelek, romantikus borvacsorák számára. Kérjük tekintse meg aktuális étlapunkat és borkóstoló ajánlatainkat.
Jó tudni!
- Hogy tart nyitva az Óbor Étterem?
- Az étterem nyitvatartási idején kívül hogy tudunk fogyasztani?
- Szükséges-e előzetes asztalfoglalás, ha nem a hotel vendégei vagyunk?
- Van vegetáriánus ételkínálat?