Idén nyáron, a szokásostól eltérően, csupán online jelenik meg a Bock Magazin, de annál több érdekességet tartalmaz. Mazsolázzon Ön is témánk között. Jó olvasást kívánunk!
Témáink röviden:
- Interjú Miklósa Erikával: „Nem feltétlenül pénz kérdése, ha az ember minőségi életet szeretne élni”
- Bock Ermitage – egy modern klasszikus – Új köntösbe bújt a legnépszerűbb Bock vörösbor.
- Interjú Krizsán Annamária dietetikussal: „Kékszőlőmag – Természetes immunvédelem egész évben”
- Piknikezzünk! Erdőn, mezőn, dűlőn, hátsókertben – Ötletek szabadtéri kikapcsolódáshoz.
- Mi épül Villányban? – Bemutatjuk Bock Pince legújabb fejlesztését .
- Mitől villányi a villányi? Interjú Nagy Gergellyel a villányi eredetvédelmi rendszerről.
- Újra nyitva vagyunk! – A Bock Hotel Ermitage**** és Óbor Étterem kitárta kapuit.
- A bor lelke egy címkében elmesélve – Interjú Králik Péter grafikussal.
- Összefogás a bajban – Beszámoló a koronavírus idejéből.
- Receptek Marton Adrienntől – Nyári ízek, Bock Kékszőlőmag termékekkel fűszerezve.
- Steven Spurrier Villányban – Borkóstolás mesterfokon.
- Borkóstoló otthon? Természetesen – Kóstolóvideók Bock Józseffel, Bock Valérral és Tamás Robival