Október 26-án egy különleges borvacsora keretében Bock József és Koch Csaba boraival ismerkedhetnek meg az ARAZ étterembe látogatók.
Az este során a kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított ételsort fogyaszthatják a résztvevők. A borvacsora egyik különlegességeként az est vendégei az elsők között kóstolhatják meg a Bock&Roll 2015-ös évjáratát, hiszen ez a borunk még nem került piaci forgalomba.
Menüsor
Bock Hárslevelű 2014-Koch Frisch Irsai Olivér 2016.
Aranymazsolás lágy kecskesajt krém
Bock & Roll 2015- Koch Kadarka 2015.
Hideg libamell szilvás vinaigrettel
Bock Syrah 2014- Koch Premium Syrah 2015
Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással
Bock Villányi Franc 2013-Koch Super Premium Cabernet Franc 2015
Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával
Bock Ermitage 2013 –Koch Csanád Cuvée 2012
Bárány Colbert – módra
Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012
Croque – en – bouche
Bock József – Koch Csaba borduett vacsora időpontja:
2017. október 26. csütörtök, 19:00
Ár: 12.990 Ft/fő
Asztalfoglalás: E-mail: araz@araz.hu
Telefon: +36 1-815-1100
További információ>>