Varázslatos kora esti pincelátogatás pároknak és baráti társaságoknak Villányban! Hordós borkóstolóval indítunk hűs Bock pincénkben, lepény falatozással folytatjuk a szenzációs akusztikájú Bock körpincében, majd közösen elsétálunk a Jammertal pincébe, melyet csak kivételes alkalmakkor tekinthetnek meg vendégeink.
Az online jegyvásárlás csak pár perc!
Pincelátogatás program
- 17:45 Gyülekező a Bock Hotel Ermitage recepcióján
- 18:00 Hordós borkóstoló a Bock Pincében, lepény falatozás a Bock körpincében
- 19:00 Közös séta a Jammertal dűlőben lévő családi pincéhez, ahol a helyszínen 2 óbor kóstolására, svédasztalos hidegtál és korlátlan Fanni & Rosé fogyasztásra nyílik lehetőség
- 21:00 Program vége, séta vissza a Bock Pincébe
- 21:15 Sok szeretettel ajánljuk az est folytatását Bock Fröccsteraszunkon (fakultatív program, külön térítési díj ellenében)
A program ára
19 900 Ft / fő
Jó tudni!
- A jegyvásárlás kizárólag online lehetséges, bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással.
- A program rossz idő esetén is megtartásra kerül. A séta helyett kisbusszal szállítjuk vendégeinket a Jammertál pincébe.
- Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
- A programváltozás jogát fenntartjuk!
Lemondási feltételek
- A programot megelőző 14 napig ingyenesen lemondható, a teljes összeg visszatérítésre kerül.
- A programot megelőző 1-14 napig az ár 50%-a a lemondási díj. A program napján lemondott részvétel esetén a befizetett összeg 100%-a a lemondási díj.
Bock & Bíró Gourmet Borvacsora!
Légy részese különleges Gourmet vacsoránknak, ahol a gasztronómia és a borászat mesterei összefognak, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak!
Május 15.-Bíró Lajos és Bíró Dani 🍽️-Bock József és Bock Valér 🍷
Az est folyamán nemcsak a séfek titkait és a borászat rejtelmeit ismerheted meg, hanem egy különleges kapcsolatot is láthatsz, ami az apa-fiú köteléken alapul.
Ne hagyd ki az egyedi alkalmat, légy részes az egyedülálló vacsorának, ahol a gasztronómia és a család szeretete egyaránt teret kap!
A Gourmet vacsora május 15-én, 18:00 órakor kerül megrendezésre az Óbor Étteremben Villányban.
A Bock & Bíró Gourmet borvacsora menüje:
Welcome drink
Marcell pezsgő
Vendégváró
Lazac ravioli
Amphora Rosé
I. Előétel
Karalábé főzelék kaporral, soft crab wasabi majonézzel
Hárslevelű
II. Előétel
Libamáj duo
Blanc & BV Grand True
I. Főétel
Szarvas bélszin hagyma textúrákkal, áfonyával
Kékfrankos Selection
II. Főétel
Ludaskása roston kacsamájjal, konfitált zúzával és karamellizált kacsanyelvvel
BV Alta
Desszert
Somlói „Pavlova” (Danielle Soto adaptáció)
Magnifico és Capella
A vacsora kezdete: 18:00
Részvételi díj: 44 900 Ft/fő (szervizdíjjal, mely tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy menüsorunk allergéneket tartalmaz. A gourmet menüsor kapcsán nem áll módunkban ételérzékenységet figyelembe venni, illetve, vegetáriánus és vegán étkezésre a menüsor jellegéből adódóan sajnos nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük!
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
2023. december 2-án a Bock Körpincében Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő adventi koncertet ad.
Szeretettel várjuk a zene szerelmeseit a Bock Körpincében megrendezésre kerülő adventi Miklósa Erika koncert-estre.
Miklósa Erika adventi koncert-estje
Az este során a művésznő kivételesen gyönyörű hangjával kápráztatja el a hallgatóságot. A 17.00-kor kezdődő koncertet egy különleges és bőséges svédasztalos vacsora követ a Bock Óbor étterem csapatának prezentálásában.
Vacsora est – Menü
Előétel | Lazac tatár, marinált cékla, tormahab |
Leves | Almás-fahéjas sütőtökkrémleves |
Főétel | Kapros töltöttkáposzta harcsából
Kemencében sült ropogós kacsacomb Vörösboros marha lábszár Syrah mártással |
Köret | Vörösboros pároltkáposzta
Burgonyafánk Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel |
Desszert | Narancsos belga csokoládészelet |
Vacsora mellé fogyasztható borok | Bock Fanni gyöngyözőbor
Bock Hárslevelű Bock Rosé Cuvée Bock Ermitage Bock Royal Cuvée |
A büfévacsora: 18:00 és 21:00 között fogyasztható.
Koncert
A koncert kezdete: 17.00
Maximális férőhely: 100 fő
A vacsorát követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.
Szálláscsomagok
Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagjainkat!
Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
Információ, jegyvásárlás
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
2023. november 11-én Szent Márton napi újborünnep a Bock rendezvényteremben.

November 11-én, szombaton este Márton napi vacsorával és újborokkal várjuk kedves vendégeinket a Bock Hotel Ermitage**** konferenciatermében, ahol a Happines Duó fergeteges hangulatú dalai járulnak hozzá az ünnepi programhoz. A már több évtizedes hagyományokhoz híven itt debütálnak új boraink, melyeket végre megkóstolhat a nagyközönség is. Izgatottan várjuk, hogy az idei évjárat milyen különleges aromákat, illatokat, ízeket tartogat számunkra! Az újborok mellé Hadnagy Attila executive séfünk és csapata által kreált ínyencségeket kínálunk. A vacsora után két prémium Bock bor is kerül majd a poharakba, melyet kóstolás közben a Körpince egyedülálló hangulata és Herczog Ricsi zenéje tesz még izgalmasabbá.
Előétel (tányérszerviz):
Füstölt libamell marinált kerti zöldségekkel
Leves:
Libaraguleves lúdgége tésztával
Főételek:
Lecsós pecsenye libamáj lyoni hagymával
Rántott libazúza cékla majonézzel
Rakott káposzta libazúzával
Libamájjal töltött jércemell
Egész sült liba
Köretek:
Illatos jázminrizs
Szalonnás kézi tarhonya
Fehérboros párolt káposzta
Házi csalamádé tökmagolajjal
Desszert:
Popcornos panna cotta pohárkrém
A vacsora mellé korlátlanul fogyasztható borok:
- Bock Szent Márton PortaGéza 2023
- Bock Primőr Rosé 2023
A vacsora ára koncerttel együtt:
29 500 Ft/fő
Maximális létszám: 200 fő
A részvételi díj magában foglalja a büfévacsorát, a vacsora mellé korlátlanul fogyasztható újborokat, ásványvizet, kávét. Tartalmazza a koncertjegyet, 2 prémium Bock bor kóstoló kupont, valamint a tombolasorsoláson való részvételt. A vacsora első fogását kollégáink felszolgálják, majd a többi fogást svédasztalon kínáljuk az este során.
Kapunyitás: 17.30
Információ
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Rendhagyó gourmet vacsorára invitáljuk vendégeinket!
A Székelyudvarhelyi PÁVA étterem által képviselt gasztronómiai irányvonal alapját a változatosság és a hagyományok tisztelete jellemzi. Ez többféleképpen is megnyilvánul konyhájukban.
„Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több alapanyagot és hozzávalót helyi termelőktől szerezzünk be, étlapunkon mindig szerepelnek hagyományos erdélyi és székelyföldi fogások. Ezeket gyakran modern eszközök és módszerek használatával értelmezzük újra, de mindig tiszteletben tartva jellegzetes erdélyi vagy éppen székely vonásaikat.”
Május 11-én vendégeink is részesei lehetnek az élménynek, amikor is az ínycsiklandozó székely fogások mellé Bock Valér újdonságnak számító borait társítjuk.
A Gourmet borvacsora menüje:
Amouse bouche
Marcell pezsgő 2019 method traditionelle
I. Fogás
Tárkonyos rakott marhanyelv, majonézes pityóka
Chardonnay Battonage 2021
II. Fogás
Lecsós báránykolbász, sous vide fürjtojás
BV Kadarka 2020
III. Fogás
Túrós pityókaleves, vadhagymák
Rosé 2022
IV. Fogás
Töltött kucsmagomba
Malbec 2020/Petit Verdot 2020
V. Fogás
Bárány, sült zellerpüré, spenót
BV Syrah Extreme 2020
VI. Fogás
Mangalicatarja, sült káposzta, szegfűgombapesto
Bock 40 2017
Desszert
Édes málé, kakujza, tejfölhab
Édes Hárslevelű 2022
A vacsora kezdete: 18:30
Részvételi díj: 29.000.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Október 22-én Bock Borvacsora lesz Szegeden az Illés Hotel*** Stüszi Vadász Étteremben.
Vacsora menüje:
Aperitif:
Bock Fanni Gyöngyöző Fehérbor 2021
Előétel:
Házi kacsamell sonka mangós-rukkolás salátaágyon
Bock Blanc 2021
Leves:
Tejszínes zsenge kukorica krémleves füstölt házi sonkachipsszel
Bock Rosé Cuvée 2021
Főétel:
Zöldfűszeres sügérfilé gratin burgonyával, nidlinges ricottakrémmel
Bock Kadarka Selection 2019
Pácolt szarvas hátszín Wellington módr baconbe tekert spárgáva és vörösboros jussal
Bock Royal Cuvée 2016
Desszert:
Répatorta vanília tükrön, diógrillázzsal
Bock BV Cuvée 2019
Asztalfoglalás és érdeklődés:
STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM
6721 Szeged, Maros u. 37.
+36 62 315 640
illeshotel@gmail.com
www.illespanzio-vadaszetterem.hu
Két év kihagyás után újra gourmet vacsorával készül a Bock Óbor Étterem.
Múlt évben ünnepelhettük a Bock Borászat, azaz Bock Józsi bácsi 40. szüretének jubileumát és ennek apropójából az elmúlt 40 év legkedvesebb borait párosítottuk össze az egyedi vacsoraestre, ahol Hadnagy Attila, executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreálnak a vendégek számára a páratlan borokhoz.
A Gourmet vacsora április 28-án kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon, a résztvevő vendégeknek lehetősége nyílik arra, hogy az est során kóstolt óborokból vásárolhassanak, természetesen limitált számban.
Az este során a borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem:
A Bock Gourmet borvacsora menüje:
Aperitif:
Marcell Pezsgő 2015
Vendégváró:
Harcsa hamburger, kapros hollandi mártással
Hárslevelű 1994 és Hárslevelű 2021
I. Előétel
Libamáj zserbó, sült paprikakrémmel, fűszernövényekkel
Cabernet Franc 1993 és Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009
II. Előétel
Tökös galambmell és comb, fekete szezámmagos paszternákpürével, bébi sárgarépával, saját pecsenyelével
Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 1997 és Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 2007
I. Főétel
Vajban párolt új-zélandi báránycomb zöldséges raviolival
Bock Cuvée 1995 és Bock Cuvée 2012
II. Főétel
Pácolt marhaszegy friss spárgával, Capella mártással
Capella 1999 és Capella 2009
Desszert
Fekete-fehér belga csokoládé mousse kosárkában, vörösboros áfonyával
Magnifico 2006 és Magnifico 2012
A vacsora kezdete: 18:30
Részvételi díj: 49.900.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)
További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.”
A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 17. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.
A 2019-es évhez hasonlóan az idén is több helyszínnel, meglepetéssel és minőségi programokkal jelentkezünk.
Programterv:
november 13. (szombat)
A Bock Pince kapui november 13-án este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról a Benkó Dixieland Band, Gájer Bálint és zenekara, az Esszencia Énekegyüttes, a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar valamint a Happiness Duó gondoskodik.
Fellépők:
- Villányi Ifjúsági Fúvószenekar
- Gájer Bálint és zenekara élőzenés műsora
- Benkó Dixieland Band élőzenés műsora
- Esszencia Énekegyüttes Borivóknak való című műsora Lakner Tamás Liszt Ferenc-díjas karnagy vezetésével
- Happiness Duó (Szakács Zoli és Cser Zsófi) élőzenés műsor
További programok:
- Fényfestés a Bock Pince udvarán
- Bock József köszöntője, majd Újbor Szentelés
- Bock 40 Cuvée és Bock 70+ kóstoló a Körpincében
- Szőlőmagtermékek, Szőlőmaggal készült kozmetikumok, illetve szőlőmagos macaron vására
- Tombolasorsolás értékes Bock nyereményekért
Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!
Szokás szerint bőséges menüsorral várjuk vendégeinket.
Hideg előételek
Libatepertő lilahagymával
Zöldséges libarolád
Liba svartli
Leves
Tárkonyos libazúza leves friss spenóttal
Főételek
Sült lángolt libakolbász
Ropogós libacomb
Ludas kása
Desszert
Vörösbársony kocka tejszínes almapürével
A 2019-es XVI. Szent Márton Napi Újborünnep
Fontos tudnivalók!
- A részvétel védettségi igazolványhoz kötött
- A részletes programtervről később adunk tájékoztatást.
- A rendezvény zártkörű állófogadás, asztalfoglalásra nincs lehetőség.
- A hideg ételeket 17.00-tól, a meleg ételeket 19.00-tól svédasztalon tálaljuk. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ételek tálalása 23.00-ig tart.
- A koncertek a Bock Udvaron kültéri, fűtött sátorban kerülnek megrendezésre, de az Óbor Étterem termei is látogathatóak lesznek, ahol korlátozott számban asztalhoz is ülhetnek vendégeink.
Dátum: 2021. november 13.
Kapunyitás: 17:00
Részvételi díj: 28 500 Ft
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A részvétel védettségi igazolványhoz kötött