Menü
0

2023. december 2-án a Bock Körpincében Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő adventi koncertet ad.

Miklósa Erika a Bock Körpincében

Szeretettel várjuk a zene szerelmeseit a Bock Körpincében megrendezésre kerülő adventi Miklósa Erika koncert-estre.

Miklósa Erika adventi koncert-estje

Az este során a művésznő kivételesen gyönyörű hangjával kápráztatja el a hallgatóságot. A 17.00-kor kezdődő koncertet egy különleges és bőséges svédasztalos vacsora követ a Bock Óbor étterem csapatának prezentálásában.

Vacsora est – Menü

Előétel Lazac tatár, marinált cékla, tormahab
Leves Almás-fahéjas sütőtökkrémleves
Főétel Kapros töltöttkáposzta harcsából

Kemencében sült ropogós kacsacomb

Vörösboros marha lábszár Syrah mártással

Köret Vörösboros pároltkáposzta

Burgonyafánk

Friss kevert zöldsaláta dijoni mustáros öntettel

Desszert Narancsos belga csokoládészelet
Vacsora mellé fogyasztható borok Bock Fanni gyöngyözőbor

Bock Hárslevelű

Bock Rosé Cuvée

Bock Ermitage

Bock Royal Cuvée

A büfévacsora: 18:00 és 21:00 között fogyasztható.

Koncert

A koncert kezdete: 17.00

Maximális férőhely: 100 fő

A vacsorát követően fogyasztott italok már nem tartoznak bele a részvételi díjba.

Szálláscsomagok

Tekintse meg Miklósa Erika koncert szálláscsomagjainkat!

Programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.

Információ, jegyvásárlás

Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

2023. november 11-én Szent Márton napi újborünnep a Bock rendezvényteremben.

Bock Márton Nap 2022

November 11-én, szombaton este  Márton napi vacsorával és újborokkal várjuk kedves vendégeinket a Bock Hotel Ermitage**** konferenciatermében, ahol a Happines Duó fergeteges hangulatú dalai járulnak hozzá az ünnepi programhoz. A már több évtizedes hagyományokhoz híven itt debütálnak új boraink, melyeket végre megkóstolhat a nagyközönség is. Izgatottan várjuk, hogy az idei évjárat milyen különleges aromákat, illatokat, ízeket tartogat számunkra! Az újborok mellé Hadnagy Attila executive séfünk és csapata által kreált ínyencségeket kínálunk. A vacsora után két prémium Bock bor is kerül majd a poharakba, melyet kóstolás közben a Körpince egyedülálló hangulata és Herczog Ricsi zenéje tesz még izgalmasabbá.

Előétel (tányérszerviz):

Füstölt libamell marinált kerti zöldségekkel

Leves:

Libaraguleves lúdgége tésztával

Főételek:

Lecsós pecsenye libamáj lyoni hagymával

Rántott libazúza cékla majonézzel

Rakott káposzta libazúzával

Libamájjal töltött jércemell

Egész sült liba

Köretek:

Illatos jázminrizs

Szalonnás kézi tarhonya

Fehérboros párolt káposzta

Házi csalamádé tökmagolajjal

Desszert:

Popcornos panna cotta pohárkrém

A vacsora mellé korlátlanul fogyasztható borok:

A vacsora ára koncerttel együtt:
29 500 Ft/fő
Maximális létszám: 200 fő

A részvételi díj magában foglalja a büfévacsorát, a vacsora mellé korlátlanul fogyasztható újborokat, ásványvizet, kávét. Tartalmazza a koncertjegyet, 2 prémium Bock bor kóstoló kupont, valamint a tombolasorsoláson való részvételt. A vacsora első fogását kollégáink felszolgálják, majd a többi fogást svédasztalon kínáljuk az este során.

Kapunyitás: 17.30

Információ
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatjuk.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Rendhagyó gourmet vacsorára invitáljuk vendégeinket!

A Székelyudvarhelyi PÁVA étterem által képviselt gasztronómiai irányvonal alapját a változatosság és a hagyományok tisztelete jellemzi. Ez többféleképpen is megnyilvánul konyhájukban.

Székely Gourmet vacsora

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél több alapanyagot és hozzávalót helyi termelőktől szerezzünk be, étlapunkon mindig szerepelnek hagyományos erdélyi és székelyföldi fogások. Ezeket gyakran modern eszközök és módszerek használatával értelmezzük újra, de mindig tiszteletben tartva jellegzetes erdélyi vagy éppen székely vonásaikat.”

Május 11-én vendégeink is részesei lehetnek az élménynek, amikor is az ínycsiklandozó székely fogások mellé Bock Valér újdonságnak számító borait társítjuk.

 

A Gourmet borvacsora menüje:

Amouse bouche

Marcell pezsgő 2019 method traditionelle

I. Fogás

Tárkonyos rakott marhanyelv, majonézes pityóka

Chardonnay Battonage 2021

II. Fogás

Lecsós báránykolbász, sous vide fürjtojás

BV Kadarka 2020

III. Fogás

Túrós pityókaleves, vadhagymák

Rosé 2022

 IV. Fogás

Töltött kucsmagomba

Malbec 2020/Petit Verdot 2020

V. Fogás

Bárány, sült zellerpüré, spenót

BV Syrah Extreme 2020

VI. Fogás

Mangalicatarja, sült káposzta, szegfűgombapesto

Bock 40 2017

Desszert
Édes málé, kakujza, tejfölhab

Édes Hárslevelű 2022

 

A vacsora kezdete: 18:30

Részvételi díj: 29.000.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Október 22-én Bock Borvacsora lesz Szegeden az Illés Hotel*** Stüszi Vadász Étteremben.

Vacsora menüje:

Aperitif:
Bock Fanni Gyöngyöző Fehérbor 2021

Előétel:
Házi kacsamell sonka mangós-rukkolás salátaágyon
Bock Blanc 2021

Leves:
Tejszínes zsenge kukorica krémleves füstölt házi sonkachipsszel
Bock Rosé Cuvée 2021

Főétel:
Zöldfűszeres sügérfilé gratin burgonyával, nidlinges ricottakrémmel
Bock Kadarka Selection 2019

Pácolt szarvas hátszín Wellington módr baconbe tekert spárgáva és vörösboros jussal
Bock Royal Cuvée 2016

Desszert:
Répatorta vanília tükrön, diógrillázzsal
Bock BV Cuvée 2019

További részletek>>

Asztalfoglalás és érdeklődés: 
STÜSZI VADÁSZ ÉTTEREM
6721 Szeged, Maros u. 37.
+36 62 315  640
illeshotel@gmail.com
www.illespanzio-vadaszetterem.hu

Két év kihagyás után újra gourmet vacsorával készül a Bock Óbor Étterem.

bock-gourmet-vacsora

Múlt évben ünnepelhettük a Bock Borászat, azaz Bock Józsi bácsi 40. szüretének jubileumát és ennek apropójából az elmúlt 40 év legkedvesebb borait párosítottuk össze az egyedi vacsoraestre, ahol Hadnagy Attila, executive séf és csapata igazán különleges és ínycsiklandó fogásokat kreálnak a vendégek számára a páratlan borokhoz.

A Gourmet vacsora április 28-án kerül megrendezésre az Óbor Étteremben, ahol rendhagyó módon, a résztvevő vendégeknek lehetősége nyílik arra, hogy az est során kóstolt óborokból vásárolhassanak, természetesen limitált számban.

Az este során a borok mellett vendégváróval, két előétellel, két főétellel, valamint egy desszerttel készül a Bock Óbor Étterem:

A Bock Gourmet borvacsora menüje:

Aperitif:
Marcell Pezsgő 2015

Vendégváró:
Harcsa hamburger, kapros hollandi mártással

Hárslevelű 1994 és Hárslevelű 2021

I. Előétel
Libamáj zserbó, sült paprikakrémmel, fűszernövényekkel

Cabernet Franc 1993 és Cabernet Franc Fekete-hegy Selection 2009

II. Előétel
Tökös galambmell és comb, fekete szezámmagos paszternákpürével, bébi sárgarépával, saját pecsenyelével

Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 1997 és Cabernet Sauvignon Jammertal Selection 2007

I. Főétel
Vajban párolt új-zélandi báránycomb zöldséges raviolival

Bock Cuvée 1995 és Bock Cuvée 2012

 II. Főétel
Pácolt marhaszegy friss spárgával, Capella mártással

Capella 1999 és Capella 2009

Desszert
Fekete-fehér belga csokoládé mousse kosárkában, vörösboros áfonyával

Magnifico 2006 és Magnifico 2012

A vacsora kezdete: 18:30

Részvételi díj: 49.900.-Ft/fő (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

További információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

„Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog” – szól a mondás.”

Bock Márton nap 2021

A Márton Napi Újborünnep az egyik legfontosabb eseménye a  Bock Pince életének. A Pincészet ikonikus Szent Márton Borát 1997-óta készítjük el minden évben és immár 17. alkalommal rendezzük meg a Márton Napi Újborünnepünket Villányban.

A 2019-es évhez hasonlóan az idén is több helyszínnel, meglepetéssel és minőségi programokkal jelentkezünk.

Programterv:
november 13. (szombat)

A Bock Pince kapui november 13-án este újra megnyílnak a Márton napi vendégek előtt, amikor is ceremóniákkal, hagyományokkal és ünnepi hangulattal teli forgatag veszi kezdetét. A vendégek szórakoztatásáról a Benkó Dixieland Band, Gájer Bálint és zenekara, az Esszencia Énekegyüttes, a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar valamint a Happiness Duó gondoskodik.

Fellépők:

További programok:

Újborban, ínycsiklandó libaételekben nem lesz hiány!

Bock Márton-nap 2021

Szokás szerint bőséges menüsorral várjuk vendégeinket.

Hideg előételek

Libatepertő lilahagymával
Zöldséges libarolád
Liba svartli

Leves

Tárkonyos libazúza leves friss spenóttal

Főételek

Sült lángolt libakolbász
Ropogós libacomb
Ludas kása

Desszert

Vörösbársony kocka tejszínes almapürével

A 2019-es XVI. Szent Márton Napi Újborünnep

Fontos tudnivalók!

Dátum: 2021. november 13.

Kapunyitás: 17:00

Részvételi díj: 28 500 Ft

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
A részvétel védettségi igazolványhoz kötött

A rendezvény főtámogatója:

Rekontir cégcsoport
A Bock&Roll Party 2019 főtámogatója a Rekontír cégcsoport

Egy különleges gourmet vacsorára invitáljuk önöket a Bock Libra 20. születésnapja alkalmából.

20 éves a Bock Libra

„A Capella és Édesapám sikerein felbuzdulva alkottam meg a 2000-es nagy évjáratból a Libra házasítást, mely 50%-ban cabernet franc alapú és további 25-25%-át sauvignon és merlot egészíti ki. Még a 2000-es Capella összeállítása előtt kiválogattam az összetételhez szükséges fajták saját ízlésemnek leginkább tetsző hordóit.” – emlékszik vissza Bock Valér az első Libra megalkotásának idejére. A házasítás receptje nem változott a kezdetek óta és kizárólag a legkiválóbb évjáratokban készül. Legnagyobb sikere 2016-os évhez köthető, amikor a 2011-es évjárat a világ legjobb borainak listáján az előkelő 28. helyezést érte el. A jubileumi évforduló tiszteletére 2020. október 29-én a villányi Bock Óbor Étterem ad helyszínt vertikális Libra kóstolónknak, melyet egy gourmet vacsorával koronázunk meg. Az esemény során kóstolható Libra évjáratok a 2000-es, 2006-os, 2007-es, 2008-as, 2011-es(!), 2012-es, 2015-ös és 2017-es lesznek. A jegyek korlátozott számban érhetők el.

A Libra borvacsora menüje

Welcome drink
Marcell pezsgő 2013

Vendégváró
Laskagomba cappuccino

Hideg előétel
Pácolt lazac zöldalga salátával, szőlőmaglisztes blinivel
Bock&Roll Fehér 2019

Meleg előétel
 Rozéra sült libamell, céklával szarvasgombás pirított nudlival
Bock&Roll Rosé 2019

1. Főétel
 Vajban párolt új-zélandi báránycomb vargánya gombás sült polentával
Bock&Roll Vörös 2017

Bock Libra 2017, Bock Libra 2015, Bock Libra 2012

Pocak pihentető
 Áfonya sorbet Bock pezsgővel felöntve

2. Főétel
Argentin marhahátszín Libra mártással, párolt bébizöldségekkel
Bock&Roll Gold 2018

Bock Libra 2011, Bock Libra 2008, Bock Libra 2007

Desszert
Belgacsokoládés pohárkrém mentazselével, málnahabbal
Bock Malbec 2019

Bock Libra 2006, Bock Libra 2000

Tekintse meg a rendezvényre összeállított 20 éves a Bock Libra szállás csomagjainkat:
Szállás csomag 1 éjszakára >>
Szállás csomag 2 éjszakára >>

Dátum: 2020. október 29. (csütörtök)

Kezdés: 18:00

Helyszín: Bock Óbor Étterem (7773, Villány, Batthyány utca 15.)

Részvételi díj: 39 900 Ft (Tartalmazza a vacsorát és a mellé kóstolt borokat.)

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Remek hangulatú Bock&Roll Bor Mozi estekkel várják a vendégeket Pécsett a Kikelet étteremben.

Szerdánként filmvetítés a Kikelet Étterem és Kávézó teraszán Pécsett. A szuper filmek mellé ízletes vacsorát kínálnak és meglepetésként finom Bock&Roll borok nyújtanak felfrissülést. A mozi mellé jár még az elmaradhatatlan extra popcorn.
Minden héten egy avatott kollégánk mutatja be a borokat a Bock Pincéből. 

A program ára: 2990 Ft/fő /FILM+MENÜ+BOR+POPCORN/

Filmek és menü:

Szeptember 2.
A csajok bosszúja (2014)
Menü: TÖLTÖTT LÁNGOS, ahogy mi gondoljuk.

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás