2019. április 27-én várjuk Önöket Palkonyán a Tulipános udvarban, ahol a Bock borok mellett a Bock Óbor Étterem, valamint vendégünk a Mediterrán Étterem ételeit is megkóstolhatják.
Színvonalas programokkal járulunk hozzá az 5. alkalommal megrendezett Hú!SVÉT-hez. A Tulipános Udvarban (Palkonya, Fő utca 61.) déltől estig lehetőség lesz a Bock borok, az Óbor Étterem és Mediterrán Étterem finomságainak megkóstolására. Marton Adrienn pedig workshop-ot tart a Bock Kékszőlőmag termékek konyhai felhasználásának praktikáiról. A talpalávalót pedig a Zengő Együttes adja, hogy a gasztronómiai élmény mellett táncra is perdülhessenek látogatóink.
A Tulipános udvarban az Óbor Étterem két különlegességgel készül:
- Házi füstölésű pisztráng rilette szőlőmagolajos, friss salátával, szőlőmaglisztes lepénnyel
- Bodzavirágos sajttorta, szőlőmaglisztes kekszágyon
A Mediterrán Étterem pedig a következő ételekkel készül:
- Füstölt gulyásleves marhapofával, mangalica szalonnás házi pogácsával és medvehagymás burgonyagombóccal
- Pisztáciás, fehércsokoládés kacsamáj bazsalikomos málnasalátával és fekete szezámmagos kaláccsal
- Plusz extra kóstolófalatkák a Mediterrán Étterem konyhájáról!
Program:
12:00 Kapunyitás Tulipános Udvar (Palkonya Fő utca 61.)
13:00 Bock Szőlőmag, variációk Marton Adriennel – workshop (Tulipános Udvar)
Maximális létszám: 20 fő – Előzetes regisztrációhoz kötött!
– Előétel: Bock szőlőmagolajos Aszaltparadicsomos Pesto fetasajttal, zöldfűszerekkel, marinált lilahagymával grillezett Baguetten tálalva
– Főétel: Karamellizált körtés sertéssonka saláta
– Desszert: Málnás csokis pohárkrém Csatos üvegben
Regisztráció: recepcio@bock.hu
Marton Adrienn gasztroblogger, foodstylist és televíziós műsorvezető kreatív, egészséges és színes ételeivel igazi színfoltja a magyar gasztronómiai életnek. Workshopján a résztvevők kipróbálhatják, hogyan készíthetünk pillanatok alatt finomságokat olyan alapanyagok felhasználásával, amelyekkel egészségesebbé tudjuk varázsolni ételeinket. A Bock Kékszőlőmag Mikroőrleménnyel és Bock Kékszőlőmag Olajjal készített harapnivalókat a regisztrált résztvevők magukkal is vihetik a workshopot követően.
15:00 Zengő Együttes koncertje (a rendezvény résztvevőinek ingyenes)
A Zengő együttes a népzene hiteles megszólaltatására és a mai hangzásokhoz való illesztésére törekszik. Az 1983-ban alakult zenekar számos rádió és tv – felvételt, valamint hat önálló lemezt készített. Fellépett a hazai színpadokon kívül a világ 18 országában.
16:00 Bock Szőlőmag, variációk Marton Adriennel – workshop (Palkonyai Faluház)
Maximális létszám: 20 fő – Előzetes regisztrációhoz kötött>>
További információ a jegyvásárlásról és regisztrációról és Hú!SVÉT rendezvényről itt található>>