Menü
0

Idén először az évjárat mesél, nem a borfajta! 2016. április 9-én Gourmet borvacsorával egybekötött 2012-es évjárat kóstolót tartunk dűlőválogatott tételeinkből a Bock Óbor Étteremben.

A borok és a dűlők, amelyek a 2012-es évjáratról mesélnek:

Amit 2012-ről tudni illik:
A hideg és meleg hőmérsékleti szélsőértékek éve. A téli fagyot hosszú, száraz tavasz és nyár követte.  Az extra meleg hozadéka volt a korai rügyfakadás és a korai szüret. Az évjárat kiemelkedő minőségű borokat adott, magas alkohol fokkal.

A gourmet borvacsora menüje, a 2012 borokkal párosítva:

Vendégváró:

Homárhabbal töltött ravioli, fokhagymás vajban, sültpetrezselyemmel

Bock Hárslevelű 2012

Előétel:

Pácolt kacsamáj borskéregben, zeller spagettivel, grapefruit gyöngyökkel

Bock Syrah 2012

1. Főétel:

Ropogós kacsacomb mellével, kalácsfelfújttal, kajszibarackmártással

Bock Villányi Franc Selection 2012

2. Főétel:

Jammertál töltött bélszín, vajrépával, csokoládés kapucíner mártással

Bock Cabernet Sauvignon Selection 2012

Desszert:

Joghurtos Ördögárokzselé, vaníliás pipadohányos sorbéval

Bock Magnifico 2012

Javasolt érkezés: 18:00

Vacsora kezdete: 19:00

Részvételi díj: 19.500.-Ft/fő
(Az ár a borvacsorát és a borkóstolót foglalja magában)

Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: