Hú!SVÉT 2019 – Tulipános udvar

Érvényes: 2019. április 27.

2019. április 27-én várjuk Önöket Palkonyán a Tulipános udvarban, ahol a Bock borok mellett a Bock Óbor Étterem, valamint vendégünk a Mediterrán Étterem ételeit is megkóstolhatják.

Színvonalas programokkal járulunk hozzá az 5. alkalommal megrendezett Hú!SVÉT-hez. A Tulipános Udvarban (Palkonya, Fő utca 61.) déltől estig lehetőség lesz a Bock borok, az Óbor Étterem és Mediterrán Étterem finomságainak megkóstolására. Marton Adrienn pedig workshop-ot tart a Bock Kékszőlőmag termékek konyhai felhasználásának praktikáiról. A talpalávalót pedig a Zengő Együttes adja, hogy a gasztronómiai élmény mellett táncra is perdülhessenek látogatóink.

A Tulipános udvarban az Óbor Étterem két különlegességgel készül:

  • Házi füstölésű pisztráng rilette szőlőmagolajos, friss salátával, szőlőmaglisztes lepénnyel
  • Bodzavirágos sajttorta, szőlőmaglisztes kekszágyon 

A Mediterrán Étterem pedig a következő ételekkel készül:

  • Füstölt gulyásleves marhapofával, mangalica szalonnás házi pogácsával és medvehagymás burgonyagombóccal
  • Pisztáciás, fehércsokoládés kacsamáj bazsalikomos málnasalátával és fekete szezámmagos kaláccsal
  • Plusz extra kóstolófalatkák a Mediterrán Étterem konyhájáról!

Program:
12:00 Kapunyitás Tulipános Udvar (Palkonya Fő utca 61.)

Marton Adrienn Bock Kékszőlőmag workshop

13:00 Bock Szőlőmag, variációk Marton Adriennel – workshop (Tulipános Udvar)
Maximális létszám: 20 fő – Előzetes regisztrációhoz kötött!
– Előétel: Bock szőlőmagolajos Aszaltparadicsomos Pesto fetasajttal, zöldfűszerekkel, marinált lilahagymával grillezett Baguetten tálalva
– Főétel: Karamellizált körtés sertéssonka saláta
– Desszert: Málnás csokis pohárkrém Csatos üvegben
Regisztráció: recepcio@bock.hu
Marton Adrienn gasztroblogger, foodstylist és televíziós műsorvezető kreatív, egészséges és színes ételeivel igazi színfoltja a magyar gasztronómiai életnek. Workshopján a résztvevők kipróbálhatják,  hogyan készíthetünk pillanatok alatt finomságokat olyan alapanyagok felhasználásával, amelyekkel egészségesebbé tudjuk varázsolni ételeinket. A Bock Kékszőlőmag Mikroőrleménnyel és Bock Kékszőlőmag Olajjal készített harapnivalókat a regisztrált résztvevők magukkal is vihetik a workshopot követően. 

Zengő SVÉT

15:00 Zengő Együttes koncertje (a rendezvény résztvevőinek ingyenes)
A Zengő együttes a népzene hiteles megszólaltatására és a mai hangzásokhoz való illesztésére törekszik. Az 1983-ban alakult zenekar számos rádió és tv – felvételt, valamint hat önálló lemezt készített. Fellépett a hazai színpadokon kívül a világ 18 országában.

 

16:00 Bock Szőlőmag, variációk Marton Adriennel – workshop (Palkonyai Faluház)
Maximális létszám: 20 fő – Előzetes regisztrációhoz kötött>>

További információ a jegyvásárlásról és regisztrációról és Hú!SVÉT rendezvényről itt található>>

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: