Menü
0

Másfél évtizede tartja példátlan sikerű magyar és nemzetközi borismereti kurzusát, a Bolygó Hollandit Hollandi Gábor vezető sommelier, aki magasan kvalifikált munkatársaival most először viszi el tanfolyamát Dél-Magyarországra.

Bolygó Hollandi Borismereti kurzus

Az államilag is elismert oklevelet adó, összesen hat alkalomból álló, 24 órás képzést a villányi Bock Pincében tartják meg, ahol a kurzus végén, május elején komoly vizsgát tesznek a hallgatók. A kurzust vendéglátásban dolgozó szakmabelieknek és laikus borszeretőknek egyaránt ajánljuk!

Örülök, hogy minket választott Hollandi Gábor, és megtiszteltetés, hogy a boraink és infrastruktúránk a jövő borszakértőinek fejlődését segíthetik. Gábor és az oktatók személye pedig garancia a kiváló képzésre” – nyilatkozta Bock József villányi borász, az Év Bortermelője (1997). Áprilisban összesen hat képzési napon a jelentkezők elmélyülhetnek a fehér- és vörösborok, valamint a pezsgők, tokaji desszertborok és pálinkák világában.

Bolygó Hollandi Borismereti tanfolyam a Bock Pincében

Amikor arra gondoltunk, hogy Villány környékén is biztosítjuk az érdeklődőknek a Bolygó Hollandi borismereti kurzust, nem kellett sokat töprengenünk, hol rendezzük meg azt: a Bock Pince világszínvonalú vendéglátása, a konferenciatermek felszereltsége, és nem utolsósorban a borok minősége ideális helyszín a tanfolyam számára, és már izgatottan várjuk az áprilisi kezdést” – mondta el Hollandi Gábor, a képzés tulajdonosa, vezető tanára.

A szervezők bizakodók, és már arra is felkészültek, hogy megfelelő érdeklődés esetén idén további időpontokban is megrendezzék a tanfolyamot. A jelentkezéssel mindenesetre érdemes sietni, mivel a szakmai minőséget az is garantálja, hogy kis csoportban tanulnak a hallgatók, áprilisban legfeljebb húszan iratkozhatnak be az aktuális tanfolyamra.

Tanfolyam

Időpontok: Az oktatás időpontjai keddi és szerdai napokon vannak, általában 17:00-21:00 óra között.

Transzfer: Pécs-Villány-Pécs vonalon transzfer szolgáltatást biztosítunk megfelelő mennyiségű igény esetén.

Akkreditált, elszámolható képzés: Vendéglátóhelyek elszámolhatják alkalmazottjaik képzését 100%-ban.

Dátumok, tematika (időpontváltozás)

Bevezetés a borok világába I 2019. április 9.
A fehérszőlő fajtái I 2019. április 10.
A kékszőlő fajtái I 2019. április 16.
Tokaji borvidék I 2019. április 17.
Pálinka, mint Hungaricum- gyakorlati oktatás I 2019. április 23.
A pezsgő története és készítése I 2019. április 24.

Szakmai látogatás a Törley Pezsgőgyárban
XXII. ker. Budafok, Anna utca 5-7.

Vizsga I a kurzus hallgatóival megbeszélt időpontban

Oktatóink és a vizsgabizottság tagjai: 

Részvételi díj: 100 000 Ft/fő I Maximális létszám: 20 fő
Az ár tartalmazza az oktatási díjat, a kóstolandó borokat, italokat, a látogatást, a Törley pezsgőgyárban, az oktatási segédjegyzetet és a vizsgadíjat.
A tanfolyamra a hallgatók 40 000 Ft befizetésével regisztrálhatják magukat.

Jelentkezési határidő: 2019. április 7.

Érdeklődés, jelentkezés:

Hollandi Gábor
+36 20 988 6432
gaborhollandi@gmail.com

Kedvezményes szállás lehetőség: A borkurzus hallgatóinak a Bock Hotel Ermitage**** kedvezményes szálláscsomagot biztosít.

Szállásfoglalás:

recepcio@bock.hu
+3672492919

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: